• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

7 причини защо часовниците Casio са най-добрите

ByПетър Ангелов

ян. 17, 2022

1. Те са твърди като камък

G-Shock е един от най-издръжливите часовници създаванинякога. Всъщност това е най-здравият часовник в светаспоред Книгата на рекордите на Гинес. В теста на Гинеснай-евтиният G-Shock DW-5600 оцелява след прегазване откамион като нищо и продължава да тиктака.

Благодарение на удароустойчивата си конструкция вашиятG-Shock ще работи независимо от всичко, даже и най-евтините модели. Това е здрав, надежден часовник, който сепредставя добре постоянно и има звездна репутация закачество. Войниците, служителите на правоприлагащитеоргани и любителите на разходки на открито обичатчасовниците G-Shock точно поради тази причина.

2. Те са водоустойчиви

Освен че е удароустойчив, всеки модел на G-Shock е водоустойчив на дълбочина до 200 м. Да – дори най-евтиният, който можете да си купите за около 80 лв., имасъщото ниво на водоустойчивост като професионалнитечасовници за гмуркане.

От само себе си се разбира, че този рейтинг за дълбочина е повече от достатъчен, тъй като няма да се гмуркате по-дълбоко от 70 м като любител водолаз. Много инструкторипо гмуркане носят евтин G-Shock като резервен вариант наводолазния си компютър.

3. Те са достъпни

Когато става въпрос за часовници, обикновено получаватетова, за което плащате.

И това е така при повечето марки… с изключение на Casio G-Shock. Защото с G-Shock можете да се сдобиете с качественчасовник за около 80 лева. Достъпната цена превръща G-Shock в перфектния часовник за битаци – срещу средна ценаот около 140 лева ще получите часовник, който ще ви служигодини наред.

4. 1000 модела и стилове, от които да избирате

G-Shock се предлага в много форми и цветове. Има по нещоза всеки и никоя друга марка часовници не разполага съссъщото разнообразие от стилове и цветове като G-Shock. Можете да намерите G-Shock, който да подхожда на всякооблекло – както навън, така и на закрито.

Особено харесваме универсалните, минималистичнимодели, които работят както в официална, така и в неофициална обстановка. Те са рязък контраст с грубите и цветни цифрови спортни часовници G-Shock, коитопознавате от 90-те години.

5. Мъжествеността

Независимо дали харесвате или не дизайна, има нещо, коетоне може да се оспори – G-Shock е един от най-мъжественитечасовници. Всичко в дизайна е здраво, издръжливо и готовоза действие. Не може да се каже същото за лъскавиясребърен Rolex или дори за надеждния Seiko.

6. Другите марки не могат да ги конкурират

Една подробност, която повечето хора пропускат, е, че G-Shock на практика няма конкуренция в сегмента на“издръжливите часовници“.

Освен G-Shock има само Luminox, Timex и китайскиятфалшификат, наречен S-Shock. От тези трима само Timex седоближава до G-Shock по отношение на основнатафункционалност, но те не произвеждат усъвършенстваничасовници със слънчево захранване и т.н.

7. Без недостатъци

Ако се замислите, G-Shock наистина няма недостатъци, закоито да говорим.

Разбира се, отделни модели могат да имат някои странности, като например труден за разчитане негативен екран илитвърде дебел корпус. Но с всички налични различни модели, гарантирано ще намерите нещо, което ще отговаря на вашиявкус и изисквания.

Най-често срещаните оплаквания от G-Shock са „фънки“ външният вид и пластмасовата/резинната конструкция. Нокакто показахме по-горе, G-Shock се предлагат и в сериозницветове, а пластмасовите G-Shock всъщност са по-здрави отповечето други стоманени часовници.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *