American Muscle Car Fest събра любителите на американски автомобили

 

На 30 май се проведе ежегодният фестивал Amiracan Muscle Car Fest, който събра любителите на американските автомобили на писта Дракон.

Екипът на MOST AUTO присъства на Amiracan Muscle Car Fest, а всеки който се интересува от американските коли, можеше спокойно да получи повече информация лично от лицензираните вносители на автомобили от Америка и Канада.

Електронни наргилета без никотин и катран VOOM, също взеха участие в изложението на коли. Мощните Cadilac CTV S с 640 конски сили, както и Camaro SS с 435 конски сили, приковаха погледите на всички, които се насладиха както на перфектните визии на автомобилите, така и на звуците, които вдигат адреналина.

И докато всички съзерцаваха колите от екипа на VOOM, представителките на портативните наргилета презентираха богатата гама от вкусове, а именно Mango, Strawberry ice, Peach ice, Lush ice, Orange ice, Milk coffee, Pineapple lemon, Passion grapefruit и OMG. Всяко елетронно наргиле съдържа 1,3мл течност, 320mAh батерия и 0% никотин. Излишно е да споменаваме, че VOOM се превърна в тотален хит на събитието и всички останаха приятно изненадани от качеството на продукта.

Най-добрите състезатели, бяха отличени с престижни отличия, изработени от фирма Лазерис ООД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!