• пт. мар. 29th, 2024

24 часа красота от Магама! Тайните на перманентния грим (Снимки)

ByПетър Ангелов

юли 22, 2021

Ставаме сутрин пием кафе, гримираме се грабваме ключовете за колата и стартираме с ежедневните си задачи! Почти всяка жена има ежедневен ритъм ако не точно в този ред, то много сходен на него!

Все бързаме за някъде, като че ли прехвърчаме от задача на задача и времето, което отделяме за сутрешния си ритуал гледаме да е максимално кратко!

Колко време отделяте за ежедневния си грим?

10-15 минути или повече? Ако това време в твърде много ще ви бави във всяко едно отношение!

Какво ще кажете да станете от сън и да сте вече с перфектен грим? Звучи чудесно, а ние от салон Магама ще ви разкажем как може да стане това!

Всяка жена мечтае да е с перфектен грим от сутрин до вечер без да отделя време за тази рутина. С процедурата перманентен грим ще сте с естествено красива визия 24 часа, 7 дни в седмицата.

Какво може да направите с перманентен грим?

С тази процедура може да имате перфектните вежди, устни и очна линия. Какво по-хубаво да сте готови веднага с грима, независимо дали сте вкъщи или навън.

Така ще имате идеалната форма на вашите вежди, с подходящия цвят, избран според вашия тен, цвят на косата и очите. Техниките на изработка може да са различни от плътни форми, до такива рисувани косъм по косъм или светлосенки. Точният модел на веждите се избира преди самата процедура. Прави се консултация, като специалистите от салона ще ви дадат най-превилните препоръки, коя форма и вид подхожда най-много на вашето лице.

В летните горещини най-често чуваме от дамите“ дали ми се е размазала очната линия или имам ли червило по зъбите?“ Това вече не е пречка за безупречната ви визия. Червилото ще е нон стоп на вашите устни, с красив подчертан цвят вие ще сте като че ли сте го нанесли на секундата. Вариантите тук също са няколко. Като започнем от това да имате един свеж цвят на устните или такива с подчертан контур и с омбре ефект. Според желанието на всяка клиентка се съобразяваме и какъв цвят е най-добре да бъде нанесен за една естествена визия.

При очната линия нещата са още по-разнообразни. Не си мислете, че тя трябва винаги да е черна. В случая може да избирате от различни цветове, като зелено и синьо са сред най-предпочитаните след черното от клиентките ни.

Процедурата се извършва задължително след подробно запознаване на клиентите с всички детайли, по самата процедура и последваща грижа удома.

Така според типа кожа и правилна поддръжка ще имате страхотен грим за няколко години напред.

Специални случаи на приложение на перманентен грим.

До тук ви разказахме как може да имате постоянно красив ежедневен грим. Но възможностите на тази процедура съвсем не стигат до тук.

Препоръчваме процедурата за запълване на плешиви зони на главата, както за мъже така и за жени. В този случай се рисуват съвсем малки косъмчета, които визуално имитират истинските. Така постигате плътност на зоната на оплешивяване. Специално за господата може да се направи попълване и на брада, като това ще направи визията ви още по-изразителна.

Перманентният грим е подходяща процедура и за хора преминали химиотерапия, при която са загубили косъмчетата на веждите или пост оперативно оформяне на ареоли. Дори и при тези тежки диагнози, могат да се направят прекрасни вежди, очна линия и красиви устни.

Ние се грижим за вашата перфектна визия ежедневно! Доверете се на специалистите с над 30 години опит в областта на разкрасителните процедури!

Запишете си час за консултация за перманентен грим на 0898777740 или 070090074

Повече информация на magama.org

facebook: SaloniMagama

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *