• чт. мар. 28th, 2024

9 месеца без Денис Теофиков

ByПетър Ангелов

юли 24, 2022

На днешната дата преди точно 9 месеца, целият попфолк жанр потъна в скръб. Ако трябва да сме честни, цяла България скърбеше за внезапната смърт на един от най-талантливите изпълнители, а именно Денис Теофиков.

Хиляди хора, негови близки и приятели, многобройните му почитатели, колегите му и екипът с който е работил, не можеха да повярват, че него вече го няма.. Че няма да чуят повече гласа му, няма да могат да го видят как пораства, как се развива в живота и в музикалната си кариера. Почитателите на Денис Теофиков все още отказват да приемат реалността, а тя е повече от жестока.

За съжаление, много медии и хора се опитаха да опетнят името на Денис Теофиков, но армията му от верни почитатели не допускат това да се случи. В социалните мрежи като TikTok, Instagram и Facebook, се появиха „доброжелатели“, които създаваха фалшиви профили на Денис, а други твърдяха че са сигурни, че той е жив. Е, иска ни се на всички да бъде жив, но.. не е. И наистина, време е да спрете да петните паметта на това момче и да го оставите да почива в мир!

Тук не сме да коментираме защо и как се е стигнало да злощастното събитие. Тук сме, за да напомним, че няма да бъде забравен и творчеството му ще остане в историята на българската музика и шоубизнес. Силно се надяваме да чуем неиздавани песни на Денис Теофиков, защото меломаните имаме нужда от това.

И отново, не петнете паметта на Денис Теофиков. Слушайте красивата музика, която той остави..

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *