• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ави Бенеди посвети прочувствена песен на България (Видео)

ByПетър Ангелов

авг. 14, 2022

Ави Бенеди представи новото си авторско парче „Моя страна, България“

„Скъпи приятели, с голямо удоволствие ви представям новата си авторска песен „Моя страна, България“. Композирах и аранжирах тази мелодия специално за певицата от моя лейбъл  EMG MUSIC – Бояна Карпатова. За мен Бояна е изключително талантлива певица – с невероятен глас, диапазон и тембър. Артист, който с лекота пее в различни стилове. Мисля че не сгреших, като именно на нея поверих тази прекрасна песен, която тя изпя по изумителен и въздействащ начин. Не е за подценяване и харизматичното й, присъствие в клипа, което допринася за успеха на песента.“

Така представи новото си авторско парче „Моя страна, България“, на страницата си във Фейсбук, певецът, композитор и продуцент Ави Бенеди. И допълва:

„Надявам се да ви хареса, защото в „Моя страна, България“ оставих цялата си душа. Аз съм влюбен в България – моята втора родина, в която избрах да живея и творя.“

Талантливият музикант не веднъж е разкривал, че за него България е райско място, в което се влюбил още при първото си посещение. Освен, че е пленен от красотите на страната ни, известният изпълнител харесва и хората тук, които според него са сърдечни и добри.

Това е вторият съвместен проект на Бенеди и ангелогласната певица Бояна Карпатова. Преди време те представиха песента „Молитва“ –  прочувствена балада,  заимствана от израелският композитор Шмуел Елбас ,  а българският аранжимент е дело на Ави Бенеди.

„Именно успехът на „Молитва“ ме подтикна да напиша музиката за „Моя страна, България“. Отдавна в мен зрее идеята да създам нещо хубаво за тази прекрасна страна. Клипът към песента представя красиви места от страната и в съчетание с текста и музиката, няма как да не вълнува слушателите. Лично аз, слушайки песента се вълнувам много“, споделя пред медията ни Ави Бенеди.

„Моя страна, България“ вече е качена на всички музикални платформи и се радва на интерес от страна на меломаните.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *