• пт. май 3rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Мария празнува рожден ден

ByПетър Ангелов

ян. 13, 2021

Днес рожден ден празнува, една жена която няма аналог. Една жена, без която поп-фолка нямаше да бъде същият. Нейното име е Мария.

Освен певица от най-висок ранг, Мария е жена и дама със стил и класа. Преди всичко, Мария е невероятен човек и прекрасна майка! Адмирации за всичко, което е постигнала през годините. Името на Мария е еталон за качество, хит, стил и класа.

Цели 20 години, Мария радваше меломаните с творчеството си като сред най-продуктивните изпълнители. В репертоара си, Мария има редица солови хитове, както и колаборации с DJ Дамян, Емилия, DJ Джери, орк. Кристали, DJ Живко Микс, Илиян, Цветелина Янева, Едно време, Х, Азис, Dee, Елена Паришева, Марая, Фики, Ави Бенеди, Гъмзата, Stan, Kyriacos Georgiou, Jackpot, Тони Стораро и Саша от Рико Бенд.

Мария е реализирала цели 8 албума, 91 видеоклипа, 2 компилации и 2 видеоалбума.

Дори вече да не прави продукция, Мария остава в сърцата на феновете и в историята както на жанра, така и на шоубизнеса в България.

Нашият екип пожелава на Мария да не се променя и да продължава да бъде винаги номер едно, както до сега. Нека бъде здрава тя и цялото ѝ семейство, както и чакаме новите начинания на любимката на хиляди българи с огромно нетърпение и интерес.

Снимка: Теди Грозданов

https://youtu.be/0xys_zmJzHY

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *