• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Политици впечатлени от певицата Тина ВИДЕО

ByПетър Ангелов

авг. 11, 2021

Младата надежда на „Пайнер“ Тина направи своя дебют като професионален изпълнител. Талантливата девойка, която атакува попфолк небосклона с песента „Шамар“, изнесе паметен концерт в Златни пясъци. 

Гостите на хотелския комплекс останали впечатлени от гласовите възможности на певицата и разнообразният репертоар, с който ги забавлявала край брега на морето. От кухнята разбрахме, че сред публиката били видни политици, които ласкаво се изказали за Тина и й дали кураж да продължава в същия дух. 

https://www.instagram.com/p/CSZWX3HpVXq/?utm_medium=copy_link

„Това момиче пее страшно хубаво и се държа така на сцената, все едно има 20-годишен професионален опит. Вечерта се оказа забавна и накара всички да станат и да танцуват, да забравят за ежедневието си“, гласи един от положителните коментари на очевидци за участието на Тина. 

Младата певица ги изненадала с естрада, фолклор и  актуални попфолк парчета. 

Тина била изключително щастлива, когато след края на участието при нея се изсипали хора за снимки и автографи. С това участие тя разбра какво е да бъде популярна и обичана, което й вдъхна сили за неуморна работа по следващия проект, който е обещала да промотира до месец.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *