• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Alex Mills: В началото видях много негатив от страна на „известните“ изпълнители

Изпълнителят на „Скачам аз“ в откровено интервю за бъдещите проекти,семейството и още нещо




В началото на декември, представи новият си проект – „Скачам аз“. Доволен ли си от успеха му до този момент?


– Абсолютно доволен съм. Това е най-силният ми проект до момента. Заедно с екипа ми се постарахте да бъде така.



Публиката оценява ли труда на всеки изпълнител, за да създаде един проект?


– Не съвсем. Хората немогат да видят труда зад камера на един проект. И какво коства за да се стигне до крайният резултат.Може би точно заради това,всеки критикува в социалните мрежи без да знае,колко труд и финанси за нужни за направата му.



Да се надяваме,че през новата година ще отворят клубовете и дискотеките.Ти самият какви участия предпочиташ – фестивалните – на открито или по-малките-тези в барове и дискотеки и защо?


– Не мога да отговоря на този въпрос обективно, ще мога едва когато сравня двете, но предполагам че и в двата случая ще бъде приятно изживяване.


Какво правиш, когато не правиш музика? Как почиваш?


-Работя. Свободното си време гледам да го използвам за семейството си – синът ми и жена ми. Да им обърна внимание. От забързаното ми и натоварено ежедневие понякога не ги виждам по ден,два. Ставам – те спят. Прибирам се късно и те отново са легнали. За това моментите в които нямам задачи гледам да съм с тях.


Каква е музиката,която харесваш да слушаш извън рапа?


– Нямам определен стил който да кажа – това слушам. Хареса ли ми песента без значение от стила я слушам.


Как се промени живота ти последната година? (От както си започнал да се занимаваш с музика)


– Запознах се с доста нови хора в бранша. С някой от тях си помагаме взаимно. Всяка една песен и всеки един клип започнах да ги виждам под съвсем друг ъгъл, не като обикновен потребител. Започнах да мисля това как е направено , как точно са го направили. Да се опитвам да вникна вътре. Останалото няма кой знае каква промяна. Всичко си е по старо му.


Казваш,че си готов да промениш рап музиката.Кое е различното в твоят рап?


– В текстовете ми никъде няма да видите неща от сорта на пари, коли, жени, наркотици. Хип -хопа не е това. Ясно е,че това е водещото и колкото по-скандално е, толкова по интересно е. Но от време на време трябва да се замисляме че това го гледат и деца. Те са като попивателни гъби. Каквото чуят от нас като изпълнители след това го предават на улицата.
Мисля, че дори и през рап музиката можем да дадем пример на по малките.


Ако детето ти има желание да се занимава с музика,ще го подкрепиш ли? Мислиш ли,че музиката може да единственият ти доход?


-Бих го подкрепил във всяко начинание стига да го прави с удоволствие. Дали е музика или нещо друго, не е длъжен да върви по мойте стъпки и да следва мойте мечти. Той ще има свой. Това което ще държа много е да държи на думата си. Ако съм добър в това което правя, времето ще нареди нешата. И защо да не е единствен доход?


Помагаш на много млади момчета- да създават по-лесно музика. Как се виждаш в амплоа на продуцент?


– Ами опитвам се да помагам на момчета който искат да покажат че имат талант,но никой не е повярвал в тях. Да им дам може би първоначалния тласък за да тръгнат. В началото видях много негатив от страна на „известните“ изпълнители. Исках просто да чуят какво съм направил и да го оценят. Добре ли е, зле ли е да ми кажат къде бъркам за да го поправя. Аз съм човек който търпи критика и се вслушвам в нея. Уви ! Много от тях дори не ме отразиха. Затова искам натрупаният опит досега дори и малък да е , да го предам на хората след мен. Като продуцент….. мисля че е твърде рано да виждам себе си като такъв. След една година ако ме попитате отново може би ще бъда по конкретен.


Какво трябва да ти се случи в музикален план, за да си кажеш: „Достигнах върхът в моята музикална кариера“?


– Може би ако успея някой ден да направя колаборация с поне 5 от световно известните хип хоп изпълнители.

,

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *