• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Алисия – лидер в музиката и в модата

ByПетър Ангелов

юли 26, 2020

Мега звездата на „Ара Мюзик“ и ефира на „Фен ТВ“ и „Balkanika Music Television“ – Алисия, има една от най-успешните кариери в България.

Още от зората на своята музикална кариера, Алисия е била сред най-стилните изпълненители в България. Тя е дама от най-висока класа, а нейната нежност е съчетана с много финес и женственост.

От скоро, Алисия създаде своят бранд „Alice & Evis“ по време на карантината около COVID-19. И не, Алисия не е просто рекламно лице на бранда, а това е лично нейн бранд заедно с Димка Шаламанова.

https://www.instagram.com/p/CDGciwNpNUR/?igshid=o7f80unlrjgq

Наред с натовареният си график като един от най-желаните изпълнители за клубни и концертни изяви, Алисия успява да бъде една много добра майка и жена, а отскоро и моден дизайнер. Изпълнителката наблюдава и следи всичко. Красивата певица следи направата на всички тоалети в цеха и контролира производството им.

Неотдавна, Алисия пусна и дългоочакваната си колаборация с Тони Стораро, която се радва на голям успех. Меломаните приеха много топло песента и видеото, а н клубните изяви пеят с пълно гърло. Феновете на поп-фолка са любопитни, дали това ще бъде заявката на Алисия за лятото или ще предложи още нещо. Е, предстои да разберем!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *