Алисия – лидер в музиката и в модата

 

Мега звездата на „Ара Мюзик“ и ефира на „Фен ТВ“ и „Balkanika Music Television“ – Алисия, има една от най-успешните кариери в България.

Още от зората на своята музикална кариера, Алисия е била сред най-стилните изпълненители в България. Тя е дама от най-висока класа, а нейната нежност е съчетана с много финес и женственост.

От скоро, Алисия създаде своят бранд „Alice & Evis“ по време на карантината около COVID-19. И не, Алисия не е просто рекламно лице на бранда, а това е лично нейн бранд заедно с Димка Шаламанова.

Наред с натовареният си график като един от най-желаните изпълнители за клубни и концертни изяви, Алисия успява да бъде една много добра майка и жена, а отскоро и моден дизайнер. Изпълнителката наблюдава и следи всичко. Красивата певица следи направата на всички тоалети в цеха и контролира производството им.

Неотдавна, Алисия пусна и дългоочакваната си колаборация с Тони Стораро, която се радва на голям успех. Меломаните приеха много топло песента и видеото, а н клубните изяви пеят с пълно гърло. Феновете на поп-фолка са любопитни, дали това ще бъде заявката на Алисия за лятото или ще предложи още нещо. Е, предстои да разберем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!