• чт. май 2nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Андреа: Перфекционист съм и съм много крайна! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

окт. 20, 2023

Певицата, с която е днешното ми интервю, няма нужда от представяне. Нейните успехи говорят достатъчно. Тя е най-разпознаваемата и популярна българка в чужбина. Творчеството на певицата провокира интерес в  много хора, да искат да научат български език.  Мнозина я определят като скандална и провокатвина и винаги е в светските хроники. Тя е Андреа. Какво сподели тя пред мен, можете да прочетете в следващите редове.

Здравей, Андреа. Нека започнем първо с това, как си и къде те хващам?

Здравей! Много добре, след престоя в Истанбул се чувствам наистина тонизирана. Затова обожавам и пътуванията. Дори още от сега планираме рожденият ми ден, а в момента работим по ежедневните ни задачи.

Неотдавна, ти сподели интересен кадър с популярен турски актьор и загатна за предстоящ сингъл. Разкажи ми малко повече за проекта.

– Видеоклипът е към парчето „Miss me when I am gone“, която подготвях още от лятото в Румъния. Заедно с екипа на „Global Records“, които продуцират изпълнители като INNA и Irina Rimes, намерихме подходящо парче. Работата по международните ми проекти никога не е спирала, а с екипа ми решихме да се разходим до съседна Турция. Истанбул е един от любимите ми градове. Искам да благодаря на всички, които са замесени в проекта – на Красимир Николов (Stambini), на топ гримьорът Никола Флоридов, на Emre Ozmen, на Beri, както и на моят брат, който участваше активно в процеса. Нямам търпение за премиерата! Тук е момента да спомена, че с актьорът Emre Ozmen се запознахме през далечната 2015 година, а сега заедно празнувахме рожденият ден на брат ми в ресторанта на Nurset. Никога не мога да отида някъде само за развлечение, но няма нищо по-хубаво от това да съчетаеш работата с почивката. Радвам се че където и да отида, винаги има страхотни професионалисти с мен.

Почитателите на поп-фолка оценяват много високо „Повече от думи“ и споделят, че са имали нужда точно от това звучене. Дълго време ли работи върху записите?

– Абсолютно! Когато вляза в студиото, просто не мога да се успокоя, докато не направя проект, който да ми хареса и да знам че съм дала всичко от себе си. Перфекционист съм и съм много крайна – работя, докато не е готов проекта така, както го виждам. Доста често се ядосвам сама на себе си, ако не изпея нещо така, както си го представям. Вече 17 години съм на сцената и определено съм научила много неща, които да ми бъдат от полза.

Не по-малко впечатляващ е и киматографичният видеоклип, с който отново доказа, че си новатор в бранша. Можем ли да очакваме още по-добри видеа занапред?

– За съжаление, това е инвестиция, която много трудно се възвръща.. Но го правя като подарък на верните ми фенове. Всеки клип се изпипва до най-малкия детайл – кадър по кадър. Винаги когато работим със Станислав Христов – Стенли, стоя в монтажната докато не ме заболят очите. Идеята за видеоклипа също е от голямо значение, все пак, ние ги пречупваме през нашата призма. Държим видеата да имат послание, а сега реших да заложим и на актьорска игра. Може би, защото киното винаги ми е било интересно. Хората обичат когато артистите показват и друга част от себе си и рискуват. Наистина, радва ме успеха на проекта. Ако трябва да сум максимално откровена, след премиерата си поплаках, защото хилядите коментари, обаждания и съобщения много ме зарадваха. Когато хората оценявят труда ти.. Това е най-хубавото усещане! Обичам изкуството и обичам когато давам на хората това, което мога и което искат!

Няма как да не те поздравя за начина по който изглеждаш, защото си в перфектна форма. Кажи ми, трудно ли се постига такава фигура?

– За съжаление, да.. С много лишения и не е лесно, но смятам че човек дължи най-вече на себе си.

Всяко твое участие се превръща в истински хит в социалната мрежа TikTok. С това могат да се похвалят малко изпълнители. Има ли го още вълнението преди да излезеш на сцена?

– .. (смее се). Вече свикнах с всичко и не се впечатлявам. Зад гърба си вероятно имам милиони участия и за мен, най-важното нещо е да накарам хората да се забавляват, да танцуват и да са щастливи. TikTok възхвалява сеира и преди социалната мрежа, хората не отдава такова значение на това.

Ти си била от изпълнителите, които винаги са се представяли по най-добрият начин и са поднасяли на фебовете си шоу на световно ниво. Липсва ли ти концертната сцена?

– Разбира се, липсва ми жанра такъв, какъвто беше! Аз продължавам да излизам на голямата сцена в чужбина.

Има едно парче, което 11 години по-късно носи същият заряд, както в деня на премиерата си. Феновете с пълно гърло пеят „Как да живея, без теб Андреа“ и до ден днешен. Кажи ми, очаквахте ли с Азис „Пробвай се“ да стане толкова голям хит?

– Истината е че никога не съм мислила, че 11 години по-късно, хората ще продължават да пеят припева с моето име.. Като че ли, това е съдбоносен проект, който остава като визитка в нашите кариери.

Освен любовта ти към музиката, ти си споделяла неведнъж, че обичаш киното и би искала да режиситаш, продуцираш и участваш във филми. Предстои ли скоро да те видим на голям екран?

– Реално, всичките ми проекти са режисирани и продуцирани от мен. Участвала съм във филм, именно затова и записах да уча „Актьорско майсторство“. Много ми се иска да се развивам още повече и в тази насока.. И да, бих продуцирала филм с мое участие.

Ти си едина от малкото изпълнкителки, които не следват модни течения и ги налагат. Доказателство за това и твоят бранд „Style by Andrea“, който е предпочитан избор от дамите за специални събития, абитуриентски и абсолвентски балове и други. Модата твоя друга страст ли е?

– Всичките ми тоалети са скицирани първо от мен! Помогна ми това, че имам дарба да рисувам и от 6 години се занимавам професионално с това. Радвам се на интереса към марката ни.

Като всеки един човек, ти също си преживявала предателства и разочарования.. Какво те кара да се събереш и как успяваш да ги превъзмогнеш?

– Изкуството е най-добрият лек за тежки моменти.. но не е всичко! Човек сам трябва да намира позитивното в живота, всичко идва от мисленето и настройката. Мисля че живота е красив!

Смяташ ли че има истинско приятелство и можеш ли да се похвалиш с такова?

– Да, имах късмета да срещна хора, които са ми истински приятели. Мисля че Господ ми изпрати честни и добри хора. Аз съм късметлийка.

Ти си един от най-амбициозните и разпознаваеми изпълнители от България по цял свят. Парчето ти с Mario Joy „Miss California“ има ремикс с над 110 000 000 гледания, а ако сумираме общата гледаемост, цифрата е далеч по-внушителна.. Как реагира на този успех?

– Това са целите ми. Смятам че тези неща сами говорят за себе си, без да ги изтъквам аз самата. Също смятам, че който се интересува ще го види. Правят ме сами по себе си щастлива, защото трудът ми се оценява.

Ти си човек, който обича да пътува и няма как да не те попитам, коя държава те впечатли най-много и с какво?

– Уау! Всяка една държава ме впечатлява сама по себе си. Впечатлява ме историята и културата. Ако трябва да конкретизирам, може би Армения и Азербайджан. Оказа се е имам много фенове там и песните ми жънат успехи. Посрещат ме винаги топло и са невероятни хора.

Не може да мина без въпроса, какво да очакваме в скоро време от теб..

– Нови, интересни и новаторски проекти.

Благодаря ти за страхотното интервю. Да си призная, винаги съм искал да направя интервю с теб, но все го отлагах. Надявам се че сме уцелили момента и читателите ни ще го харесат. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Пожелавам си здраве на мен, на семейстеото и приятелите ми също. А на всички читатели пожелавам здраве, позитивно мислене и добрина в сърцето.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *