• чт. мар. 28th, 2024

Антон Хисен: Мечтая за къща на морето и да слушам поп-фолк по цял ден

ByПетър Ангелов

сеп. 20, 2020

Днешното интервю с изключително талантливият футболист Антон Хисен, който има роднини на Балканите и не крие че харесва поп-фолк музиката. Какво сподели той пред мен, можете да прочетете в интервюто ми с него.

Петър Ангелов: Здравей, Антон. Радвам се че прие поканата ми за интервю. Първо искам да те попитам как си и какво правиш?

Антон: Здравейте, мерси за поканата. Аз съм супер добре. И в момента гледам футбол (усмихва се).

Петър Ангелов: Живеем във времена на пандемия.. Разкажи ми за мерките при вас. Как успя да издържиш психически и физически?

Антон: В Швеция мерките не бяха много драматични, както в останалия свят. Ние продължихме да си живеем доста нормално и за това не ми повлия тази пандемия нито психически, нито физически.

Петър Ангелов: На какво те научи самоизолацията? Успя ли да си дадеш равносметка за всичко?

Антон: Не съм се изолирал, защото не съм бил принуден. Не съм размишлявал много,много.

Петър Ангелов: Разкажи ми за това, как се запали по футбола? Дали не е заради твоят баща Глен Хисен?

Антон: Да, зареди атмосферата в която израстнах.

Петър Ангелов: Очаквал ли си да станеш толкова популярен и талантлив футболист?

Антон: Аз съм играл повече професионален футбол като млад, но това никога не е било нещото, което ме е изхранвало. Повече съм се занимавал с шоубизнес. Бях голям талант като млад футболист.

Петър Ангелов: Имаш двама братя също футболисти – Александър и Тобиас.. В какви отношения си с тях и успявате ли да намирате време един за друг?

Антон: Ние тримата живеем в един и същи град, но не се чуваме доста често. Отношенията ни са добри.

Петър Ангелов: За свойте 29 години, ти постигна много.. Какви са твойте цели? Мечтаеш ли за нещо друго, освен за успвх във футбола?

Антон: Целта ми е да съм доволен и успешен във всичко което правя. Точно сега за нищо не мечтая, защото съм доволен от моя живот. Но ако трябва да кажа нещо, то това ще е, да се науча българския език, да си купя къща на морето и да слушам чалга по цял ден (смее се)!

Петър Ангелов: В медиите се пише, че освен като футболист, работиш и като строителен работник на половин работен ден.. Вярно ли е?

Антон: Това беше преди много години. В момента работя с маркетинг, телевизия, обяснявам в страната какво е да съм гей футболист и да играя футбол.

Петър Ангелов: Посещавал ли си България и какво знаеш за нея? Познаваш ли наши популярни личности?

Антон: Никога не съм бил в България, но прятелят ми е българин и той ми разказва много. А и много харесвам българската музика. Много от мойте роднини са от Балканите и за това съм запознат с тяхната култура. Не познавам никого лично, но имам контакт с няколко през социалните мрежи.

Петър Ангелов: Каква за теб бе 2020-та година до този момент?

Антон: Годината ми е била много добра. Срещнах моя прятел, Ливърпул спечели премиър лийг и мойте близки са живи и здрави. За това не мога да се оплаквам.

Петър Ангелов: Успя ли да си починеш лятото? И ако да, къде бе твоята почивка?

Антон: Да, лятото ми беше супер. Не работих много заради пандемията, а и бях на един шведски остров, които нигога не съм посещавал и много ми хареса.

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Антон: Живея тук и сега! (усмихва се)

Петър Ангелов: Какво хората не знаят за теб, но искаш да им го кажеш?

Антон: Много добре владея езици и много харесвам Балканската музика, но най-много ми харесва чалгата и съм я слушал от малък. (усмихва се)

Петър Ангелов: Благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти да бъдеш здрав много успешен и много обичан. Какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Антон: Мерси много и на вас. Пожелавам на всички да се обичат и да не съдят. Има прекалено много омраза в този свят.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *