• вт. юли 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Антонио

ByПетър Ангелов

дек. 13, 2020

Днес своят рожден ден празнува, един невероятен футболист и човек с голямо сърце, а именно Антонио Хисен.

Антонио е шведски фуболист, който играе за Ютсиктен БК. Любопитното в случая е, че наставник на отбора е именно неговият баща – Глен Хисен. Антонио е играл и в младежкият национален отбор на Швеция. Сключвал е договор с БК Хекен, но заради серия контузии, нещата се провалят и така преминава в настоящият си отбор Ютсиктен БК. Антонио има двама братя – Тобиас Хисен и Александър Хисен, които също са футболисти.

https://www.instagram.com/p/CIt-5PAjr4U/?igshid=1bj0t99twc5hd

Любопитен факт е, че в свое интервю за Bgvipnews.eu, Антонио споделя че мечтае за къща на морето и да слуша поп-фолк музика по цял ден. Неведнъж, Антонио си е споделял на стори в Instagram, как се забавлява под звуците на поп-фолка или просто го слуша докато играе на игри. Дори през 2020-та година, Антонио бе за кратко в България със своят пръньор, където се видяха с близки и приятели и успя да посети участие на невероятната Галена, която го разпозна и го изведе на дансинга в популярен български клуб. Антонио танцуваше, а най-голямата българска звезда Галена, изпълняваше най-големите си хитове.

На днешният ден, Антонио навършва 30 години. Нашият екип му пожелава да бъде винаги толкова щастлив, обичан, добър човек и усмивката никога да не слиза от лицето му. Пожелаваме му много успехи във футболи и в личен план, защото наистина ги заслужава.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *