• нд. юни 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

AREEJ AL SHEILA – аромат на лукс и женственост

ByПетър Ангелов

авг. 11, 2021

Източният аромат на Areej Al Sheila разказва за силата и красотата на жената. Уханието се разгръща с блестящи златни подправки, хипнотизиращи околните. Скъпоценни нишки шафран създават мистерия и загадъчност около жената, която го носи, а аромат на карамфил и черен пипер придават нотка на изтънченост. Романтичното сърце на розата бие силно и с вяра, а кадифено червените цветчета на здравец допълват уханната прелест. Екзотично дърво от агар добавя лукс, обгърнат в кожа, мускус и пачули. Ванилия и нежни листа от сандалово дърво допълват уханието, което ще остане завинаги в спомените ви.

AREEJ AL SHEILA 100мл

ВРЪХНИ НОТКИ:         Шафран, черен пипер, листа от мадагаскарски карамфил

СРЕДНИ НОТКИ:         Розов абсолют от Турция, здравец, уд

БАЗОВИ НОТКИ:         Кожа, амбра, пачули, мускус, ванилия, сандалово дърво

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА:  Магическа женственост и очарование

Парфюми Swiss Arabian
    Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи  мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.


Продукти с марката Swiss Arabian
    Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *