• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ариа се забавлява с оркестър „Фантазия“ в THE 1

ByПетър Ангелов

авг. 4, 2020

С качествена музика и добро настроение, момчетата от група „Фантазия“ подобаващо изпратиха месец Юли в компанията на своите многобройни почитатели. Това се случи на най-горещата точка на родното черноморие, а именно клуб „THE 1“, където наричаните „Групата на народа“ спретнаха уникален купон, за които със сигурност ще се говори дълго.

Тематиката на клубното участие на оркестъра в Слънчев бряг бе Балканска нощ, а музиката, която звучеше изобилстваше от горещи хитове придружени с ориенталски денс ритми.

В разгара на купона, на сцената при „Фентъзи Бенд“ изненадващо се появи и попфолк певицата от музикална компания „Пайнер“ – Ариа. Тя бе заредена с много позитивно настроение и не пропусна да стане част от партито, като демонстрира завидни танцувални умения и бе в опасна близост до солиста на „Фантазия“ – Алеко Филипов-Мънки. Това стана ясно от фотоси, които бяха публикувани в интернет пространството.

Красивата Ариа не веднъж е демонстрирала симпатия към изпълнителите на „Фентъзи Груп Медия“. Преди известно време пайнерката сподели в социалните мрежи видео, на което се забавлява под звуците на песента „Чисто луд“ на Ева-Марти.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *