• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ариа е новата любимка на меломаните

ByПетър Ангелов

авг. 9, 2020

Едно от новите музикални надежди на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизии „Планета“ и „Planeta HD“, малко по малко си спечели любовта на феновете.

Ариа стартира ударно музикалната си кариера с първият си сингъл „Кралица“, а малко преди това взе участие в песента на нейната колежка Емануела „Незабравима“. Последваха редица хитове като „Да те заболи“, „Класа“, „Кой“ в дует с Алисия, „Късай“, „Бензин“ в дует с Емануела, „Живее ми се“ и „Тарикат“ в дует с Диона. А все още нищо не сме видели! Тепърва Ариа ще ни показва на какво е способна!

На свойте клубни и концертни изяви, Ариа прави незабравимо шоу,а в комбинация с перфектният си външен вид и тотални хитове, изключително бързо набра популярност и се изкачи на върха! И определено няма намерение да слезе от там. Певицата не спира да работи върху новите си музикални проекти за да радва многобройните си почитатели!

„Тарикат“ в колаборация с хитовата изпълнителка на „Alpha Music“ – Диона се превръща в тотален хит в нощните клубове, а по всички личи че и това ще бъде хитът на лятото,а защо не и на годината!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *