• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Азис е първият български изпълнител с над 100 000 000 гледания към мегахита “Сен тропе”

ByПетър Ангелов

дек. 2, 2020

Каквото и да си говорим, Азис е жива легенда. Азис е артист, който има безгранична популярност. Поредното доказателство за това е че неговият мегахит “Сен Тропе” генерира над 100 000 000 гледания в YouTube канала на “Диапазон Рекърдс”.

Макар проекта да е на около 9 години, към днешна дата, няма български изпълнител който да генерира такава гледаемост на самостоятелно парче. Азис е фактор не само в България, не само на Балканите, а по целият свят. Той е единственият български изпълнител, включен в бутона на късмета на хитово шоу “Като две капки вода” в световен мащаб! Адмирации и дълбок поклон за всичко, което е постигнал до момента!

След “Сен тропе” с над 100 000 000 гледания, следват “Хабиби” с 98 000 000 гледания, “Мотел” с близо 82 000 000гледания и така нататък. Азис е най-популярният и разпознаваем български изпълнител, получавал признания от редица балкански и световни артисти.

Азис е хамелеон. Той е абсолютно непредвидим. Всяка негова поява е шумно отразена, а той е посрещан от любовта на публиката където и да е. Дори в социалните мрежи, Азис е сред най-следваните родни артисти. Безспорен факт е, че той първи наложи определени тенденции, които видяхме години по-късно при световно звезди!

Азис ще остане в историята на музиката в България, на Балканите и по целият свят. Нашият екип му пожелава да бъде все така здрав, амбициозен, талантлив – никога да не изневерява на себе си и да ни радва дълги години с тоталните си хитове!

Снимка: Instagram

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *