• нд. май 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Новата музикална звезда Бети: „От малка не спирам да пея и да обичам музиката с цялото си сърце“

ByПетър Ангелов

авг. 25, 2020

Бети е най-новата музикална надежда на FGM. Дуетът ѝ със Силвър „Пускам ви Бети“ излезе преди няколко месеца и предизвика фурор. Последва нежната балада „Подай ръка“, която трогна феновете, забивайки се като стрела в сърцата им. Бети е млада, красива, амбициозна и е надарена с божествен глас. Баща ѝ е известният музикант Цецко от орк. Кристали. Още от самото си раждане Бети носи музиката в кръвта си, а сега е готова да сподели таланта си с всички нас. По всичко изглежда, че я очаква бляскава кариера.

Петър Ангелов: Бети, здравей. Как си, как върви лятото при теб?

Бети: Здравей. Много се зарадвах, като разбрах за интервюто. Благодарение на моя Бог, аз се чувствам страхотно. Всичко върви по Божия план. Това определено е най-странното лято, което съм имала.

Петър Ангелов: Докато сме на въпроса за лятото, какви са твоите предпочитания за почивка? По родното Черноморие или някъде в чужбина?

Бети: Категорично някъде в чужбина, защото е по-красиво и отношението на хората е по-различно. Самият живот друг – спокоен и подреден .

Петър Ангелов: За никого не е тайна, че ти си от семейство на музиканти. Разкажи ми как се запали по музиката?

Бети: Как да не се запаля, като всички около мен са музиканти? Не помня как се запалих. Помня само, че от малка до сега не спирам да пея и да обичам музиката с цялото си сърце .

Петър Ангелов: Има ли изпълнител, с когото би искала да направиш колаборация, и ако да, кой е той?

Бети: Охооо, е как да няма, има, разбира се. Името е само едно – BEYONCЕ. Това е най-голямата ми мечта. Сега половината ще ми се смеете, но аз вярвам, че един ден ще пея с тази жена на една сцена. Знаете ли защо? Защото вярвам сляпо на моя ЛИДЕР, а той ми обеща, че ще реализира тази моя мечта. Преди години той обеща и на други хора, че ще реализира техните мечти и наистина ги сбъдна техните пред очите ми! Сигурна съм, че всички се сетихте кой е този ЛИДЕР, за когото говоря, но все пак си заслужава да спомена това голямо име – СИЛВЕСТЪР МАТЕЕВ.

Петър Ангелов: Първият ти проект “Пускам ви Бети” ft. Силвър направи истински фурор и меломаните го определят като визитната ти картичка. Разкажи ми малко за идеята и за това как се случиха нещата.

Бети: Имаше един период, в който със Силвър не бяхме в много розови отношения. Дори имаше такива дни, в които ми минаваше през главата, че той ме е зачеркнал от живота си. Но винаги знаех, че аз съм един от малкото хора, които той обича и допуска толкова близо до себе си. Изобщо не очаквах да се озова в FGM, а най-малко очаквах дует със Силвър. Да не излезе така, че преувеличавам, но за мен това беше почти невъзможно. ГОСПОД обаче си знае работата. Силви, това не съм ти го казвала, но изобщо не съжалявам, че ще го разбереш от това лудо интервю. (смее се) Едва започвам с откровенията, ха-ха .

Петър Ангелов: Малко след дуета си със Силвър представи една красива балада. Какво следва оттук насетне в музикалната ти кариера? Имаш ли граници или да очакваме неочакваното?

Бети: Следват много интересни неща. Всъщност аз самата не знам какво да очаквам, защото от мен се очаква всичко.

Петър Ангелов: Няма как да не те попитам дали има човек до теб, или на този етап кариерата е на първо място?

Бети: Не е често на мен да ми се паднат такива трудни въпроси. Ще оставя личния си живот в тайна, защото там е най-интересно.

Петър Ангелов: Какво е мнението ти за COVID-19? Питам те, защото знаеш, че се спекулира с повторното затваряне на страната.

Бети: Изобщо не искам да навлизам в тази тема. Знам, че го има този вирус, но просто не вярвам в него, защото моят Бог е по-силен от всичко. Нека бъде волята Божия, пък не ми пука какво ще става.

Петър Ангелов: Как ти повлия самоизолацията? Отвори ли ти очите кои са важните за теб неща?

Бети: Благодаря на Бог за този период, защото осъзнах ужасно много неща.

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Бети: Само Бог ме вижда!

Петър Ангелов: За какво мечтаеш?

Бети: Мечтата ми се сбъдва, само да ти кажа. Всички от семейство FGM имаме една мечта, но няма да я издавам. Сами ще разберете.

Петър Ангелов: Бети, страхотна си! Благодаря ти за това интервю. Какво ще пожелаеш на себе си и на читателите на нашия сайт?

Бети: Аз също ти благодаря. Всъщност докато ти отговарях на въпросите, много се забавлявах. Хора, пожелавам ви едно единствено нещо, то е най-важното – да сте винаги щастливи! А на мен си пожелавам, когато синът ми порасне, да бъда моята най-голяма гордост.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *