• чт. мар. 28th, 2024

BioFresh и Pulse Fitness & SPA със съвместна инициатива

ByПетър Ангелов

апр. 27, 2021

Клиентите на лайфстайл верига номер едно в България Pulse Fitness & SPA, ще могат да използват напълно безплатно, висококачествената козметика на българският водещ бранд BioFresh.

Още с първото разхлабване на мерките за тази година, а именно 1-ви март, клубните членове могат да се насладят абсолютно безплатно на козметичният бранд BioFresh.

Във всички душ кабини, диспенсърите ще бъдат заредени с с душ гел, който не само е с приятен аромат, нещо повече, той е изключително подхранващ кожата. В комбинация с него, в съблекалните ще намерите лосион за тяло от най-висок клас, който едновременно да хидратира и омекоти кожата ви. Но това далеч не е всичко – течен сапун за дълбоко почистване също е наличен за всички трениращи.

Разбира се, това далеч не е първата съвместна инициатива на BioFresh и Pulse Fitness & SPA. За празника на жената (8 март) бе организирана томбола, а цели 10 дами получиха козметика на обща стойност 500лв. Броени дни ни делят от активната игра на месеца, в която 10 от регистриралите се, ще получат продукти на обща стойност 1 000лв.

Това обаче, далеч не е всичко! BioFresh и Pulse Fitness & SPA подготвят още много изненади, но за да разберете какви – следете страниците на Pulse Fitness SPA във Facebook и тази на BioFresh.

За козметиката на BioFresh можем да кажем само хубави неща, но ще Ви посъветваме да я пробвате и да изкажете мнение. Българският козметичен бранд създава редица серии за лице, коса и тяло. BioFresh се отличава с изключително нежна текстура, свежи аромати и натурални съставки. Козметичният бранд предлага продукти както за жени, така и за мъже. Продуктите на BioFresh са от най-висок клас, а показател за успеха и качествената им работа е, че брандът е основан преди цели 21 години и се слави с редовни и дългогодишни клиенти. Можете да посетите уебсайта им на адрес www.biofresh.bg.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *