• чт. мар. 28th, 2024

Black Ticket Week в Билет БГ: огромни отстъпки от цената на билети за събтия по време на Black Tickets Week в платформата Билет БГ

ByПетър Ангелов

ное. 23, 2021

Наближава най-прекрасното време от годината и все пак остават седмици до Коледа. Данните за обема на онлайн пазаруването не стават по-големи от тези в Черния петък. Внесен в България от огромни търговци на дребно като Amazon и eMag, българските потребители изпадат в ярост да търсят отстъпки за нещата, които искат най-много преди Коледа.

Макар че често се срещат заглавия за огромни опашки в моловете или кадри на хора, които се нахвърлят един на друг за по-евтин телевизор или хладилник, проучванията показват че т.нар Millennials са по-склонни да търсят преживявания на живо с намаление отколкото продукти.

Същите проучвания показват, че 3 от 4 Millennials биха избрали да похарчат своите пари за преживявания, а не за други желани продукти и че те са почти четири пъти по-склонни да направят покупка по време на Черен петък в сравнение с по-старите поколения и средно харчат на 150 лв. всеки месец за изживявания като клубни вечери, концерти и фестивали.

Тази година Билет БГ в партньорство с десетки организатори обявиха своите промоции за Черен петък, а това означава, че потребителите могат да избират от много изгодни оферти за най-разнообразни събития с отстъпки до 40% само за периода Black Ticket Week.

Никога не е имало по-добро време да си осигурите място на едно от огромните летни партита на 2021 г. или да завършите 2020 г. по най-интересния и забавен начин с по-евтин билет за добро прекарване точно преди годината да изтече.

Някои от най-добрите театрални и клубни вечери, концерти и фестивали, които се предлагат в България и дори отвъд. Говорим за билети за W.A.S.P. , Rich The Kid, EPICA, U.D.O, Led Zeppelin Symphonic, Куци Ангели с Яна Маринова, Среща с автограф с Виктор Крум (Станислав Яневски) и още много невероятни събития, които могат да се открият в платформата Билет БГ – тук: https://blackticketweek.bilet.bg

Кампанията продължава цяла седмица, като офертите са налични от петък (19.11) до неделя (28.11. вкл.) броят на билетите за тези ексклузивни отстъпки е ограничен, така че се препоръчва да действате бързо!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *