• чт. мар. 28th, 2024

DAHN AL OUD – завладяващ унисекс аромат

ByПетър Ангелов

сеп. 29, 2021

Представяме ви един завладяващ унисекс аромат, с който няма как да останете незабелязани. DAHN AL OUD е аромат от Nabeel.

Последвай Al Amar навсякъде:

DAHN AL OUD 100ml Spray Perfume

Преобразена от залязващото слънце, гората ви зове. Пикантните аромати на карамфил и сандалово дърво ви омайват, листата на дърветата блестят с вечерна роса, а вие вдишвате сладките аромати на иланг-иланг и жасмин.

Ароматът е поставен в бутилка с пастелно златен цвят, напомнящ далечен залез, очертаващ подканяща дъга в гората. Флаконът е поставен в кутия с пастелно-златни тонове, украсена с кафяви листа.

ВРЪХНИ НОТКИ:   Бергамот, лавдан, карамфил

СРЕДНИ НОТКИ:   Роза Дамасцена, жасмин, иланг-иланг

БАЗОВИ НОТКИ:    Пачули, агарово дърво, уд, майсурско сандалово дърво, бензоин, мускус

 

Парфюми Nabeel

Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.

 

„Бъди пръв, посрещай предизвикателствата, бъди различен“
Това е мотото, което от далечната 1969 г. до днес олицетворява нестихващите усилия за постигане на успеха на бранда Nabeel.
 

История на марката

Asghar Adam Ali (Al Attar) основава марката Nabeel през 1969 г. Старателните грижи, които полага за нея са като на баща към децата му – присъства във всички моменти и трудности към достигане на велики постижения.

Al Attar създава процъфтяващ бизнес чрез постоянство и усърдна работа, спазвайки строги стандарти за качество. Накрая постига мечтата си и създава едно съкровище – качествена парфюмерия, предназначена да както за мъже, така и за жени.

Започвайки от значението на думата „Nabeel“ на арабски „Благороден“, днес можем да заключим, че благодарение на визионерското управление на създателя си и последващите усилия на целия екип на Nabeel, името вече се е превърнало в символ на една процъфтяваща компания.

Продукти с марката Nabeel

Колекциите, които брандът Nabeel предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.
 

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *