• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Данна и Сабатин взривиха „Night Club The Moon“ в събота вечер

ByПетър Ангелов

юли 26, 2020

Снимки: Павел Джунев / Dzhunev Photography за „Night Club The Moon“

Събота вечер в Югозапада, по традиция се отбелязва с много як купон на най-доброто място, а именно „Night Club The Moon“.

И разбира се, „Night Club The Moon“ бе домакин за моминско парти, както и за рожден ден.

Красивата и талантлива танцьорка Десани, избра „Night Club The Moon“ да отбележи своят рожден ден в приятелска компания.

Звезден гост бе младата надежда на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Данна, която направи невероятен купон в топ клуба на Югозападна България.

Данна прикова погледите на всички посетители на „Night Club The Moon“ с изключително ефектният си тоалет. Певицата бе заложила на бяла рокля с ресни и обувки с висок ток! Певицата изпълни хитовете си „Как ще си простиш“, „Бомба“ и „Той“, като не пропусна да изпълни и популярни песни на колежки.

Но както знаете, „Night Club The Moon“ винаги мисли за свойте посетители и към Данна се присъедини братът на сензацията Меди – Сабатин, който изпълни хитовете „Зарязан“, „Само да те питам“ и други.

Докато Сабатин пееше, Данна не спираше да танцува и да забавлява публиката.

Малко след участието си, Данна сподели на стори в социалната мрежа Instagram, че благодари много на топ клуба на Югозападна България.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *