• пт. мар. 29th, 2024

Дебютантката Яна призна: Съдбата ме изпрати в лейбъла на Силвестър Матеев-Силвър

Младата певица проговори за своите първи музикални продуценти

Защо е избрала именно Силвестър Матеев-Силвър и компания за свои продуценти, доволна ли е от успеха на дебютната си песен и какво планира занапред – това са само малка част от въпросите, на които дебютантката Яна отговори в своето първо интервю пред Green-News.bg.

„Не съм ги избрала аз, а директно съдбата ме изпрати при тях. Когато влязох в студиото за първи път и се запознах със Силвестър, повярвайте ми, това е неописуема енергия. А когато усетиш такава, нещата стават от само себе си. Благодарна съм, че се запознах с целия екип!“  – откровена е тепърва навлизащата в музикалния шоубизнес певица, която направи своя дебют в средата на миналия месец с песента „Напивай ме“.

В интервюто си още Яна споделя, че развитието и бъдещето й в музикалната сфера зависи, както от нея, така и от уважаемата публика, на която не пропусна да благодари за положителните коментари по повод първата й песен. „Най-вече на тези, които ме критикуват, защото те учат най-много.“ – казва Яна.

Певицата издаде, че вече работи по второ парче, разберете повече за него и прочетете цялото интервю – КЛИКНЕТЕ ТУК.

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *