• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Диона е новата любимка на меломаните

ByПетър Ангелов

авг. 24, 2020

Диона е артист в пълният смисъл на думата. Тя участва активно в създаването на музиката, текста и дава идеи за видеоклипа. Тя е толкова добра в това което прави, че дори пише музика и текстове за свой колеги.

Диона е фурия. Тя е може би най-успешният трансфер от хип-хоп и рап към поп-фолк, макар че самата тя не си слага рамки. Пее това, което ѝ е на душата. На свойте клубни изяви, Диона прави невероятни купони, които оставят без дъх многобройните фенове на певицата, които всеки път нямат търпение са се забавляват с нея и хитовете ѝ.

През 2020-та година, Диона представи мега хита си “Къде си”. Малко по-късно, Диона предатави “Te Kelas” а след това атакува музикалните класации с “Просто секс” в дует с Галин. Неотдавна промотира колаборация с Ариа “Тарикат”, която превзе клубовете и се радва на изключителен успех. Диона взе участие в новият проект на Данна “Такава”.

Диона белвжи успех след успех, а с невероятната ѝ визия и хитови проекти, певицата успя да се изкачи на челните места в поп-фолка, както и да заеме специално място в сърцата на меломаните.

Какви нови изненади е подготвила талантливата изпълнителка на “Alpha Music” ще разберем скоро, а до тогава слушайте “Тарикат” и всички хитове на певицата!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *