• вт. мар. 19th, 2024

“Джакузи”-то на Румен Борилов с огромен интерес за първото денонощие

ByПетър Ангелов

авг. 29, 2020

В краят на лятото и началото на есента горещото трио Румен Борилов, Тони и Петър Рангелов зарадваха меломаните със свежо парче носещо заглавието “Джакузи”.


Песента се върти само от часове и вече трупа завиден рейтинг в YouTube.
Интересената колаборация се събира още в началото на лятото със общи виждания за съвместен проект. Нашумялият с хита “G-Class” – Тони, приел с усмивка поканата за общо парче с Румен и Петър.

За по-малко от денонощие, песента се радва на изключителен интерес от страна на меломаните, които споделят, че това ще бъде един от тоталните хитове за сезона.


Автор на музиката, аранжимента и текста е Борилов, а частта с рапирането е на Петър Рангелов.


Тримата решават да дадат възможност на феновете да участват във видеото, а желаещите били стотици. В крайна сметка обаче само част от тях успяват да вземат участие в първият им съвместен проект.
Клипът е заснет в тузарска къща, която е била интерес за няколко световни звезди, които снимат в нея. Автомобилите заснети в лентата пък надхвърлят половин милион лева.


Напомняме, че е от скоро Борилов е самопродуциращ се изпълнител и вече е събрал нов екип и работи с пълни сили, като броят на участията му надхвърлят този и на най-желаните фолк изпълнители. Проектите му вече могат да бъдат открити в самостоятелният му YouTube канал озаглавен Rumen Borilov.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *