• пт. мар. 29th, 2024

Doreen – призрачната любовна песен на Lek City Case с премиера днес

ByПетър Ангелов

сеп. 3, 2021

Днес в 11:00 е официалната премиера на третия сингъл и видео на саутърн рок бандата Lek City Case. Doreen излиза първо в YouTube тук и на живо, в бар Barabar в Бургас вечерта на 3 септември, където публиката ще може да гледа видеото в компанията на цялата група и актрисата в главната роля – Илиана Коджабашева. Гост водещ на парти премиерата в бара зад Летния театър в Бургас е Стефан Минчев.

Bashmotion Infamous Video Atelier снима хипнотизиращото трето видео на Lek City Case във FABRICA 126 в началото на лятото на 2021 и бандата вече е готова да го сподели със света. След бунтовния и социален сингъл Head Error, е ред на Doreen. Това е любовна история с тъмни щрихи, в която има пожар, хлебарки, призраци от миналото и обсебваща любов, която те кара да излезеш вън от себе си и да се държиш екстремно и нетипично. Актрисата от Народния театър и много любими телевизионни продукции Илиана Коджабашева се превъплъщава в образа на Doreen – жената-вамп, която подмолно и красиво влиза под кожата на жертвите си, за да пали и разрушава съдби и …хм – барабани.

Doreen е сериозно комбо от текст за съсипващата любов, изключително зарибяващ китарен риф и eфектно видео, което поставя Lek City Case стабилно на рок картата в страната. След премиерата на Doreen, на 4 септември (събота) Lek City Case свири в Русе за един от последните си летни концерти.

Иван Петков – вокал
Борис Николов – китара
Александър Георгиев – бас
Иван Янков – барабани

Текст и музика: Иван Петков
Аранжимент: Lek City Case
Продуцент: Lek City Case

Беквокали: Васко Райков
Бас китара: Илиян Генков
Записана в Audioslot/ Васко Райков
Миксинг и мастеринг: Михаил Русев

Photo credits: Oрлин Николoв, Rock The Night
Press & Management: Projector Plus

Стрийминг платформите:

@Spotify Lek City Case
@Bandcamp Lek City Case
@Facebook Lek City Case
@Instagram Lek City Case
@Youtube Lek City Case

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *