• чт. мар. 28th, 2024

Eмилия Белчева с нов маратон изцяло на дарение. Разбери повече тук!

ByПетър Ангелов

ное. 11, 2021

Емилия Белчева стартира нов маратон изцяло на дарение . Самата тя и нейният екип решават да стартират тази кауза, за да помогнат на възможно най-много хора да повярват в себе си и да променят животите си.

До този момент в България не се е правило подобно нещо, като Емилия Белчева е първата, която има за цел да помага на хората, без да търси финансово обезпечение. Цената на предизвикателството се определя от самият потребител – колкото може да плати, целта е да променим живота им, начина им на хранене и редица други фактори, които пречат да се чувстваме красиви, здрави и щастливи.

Ето какво сподели Емилия Белчева за новото си предизвикателство :
Това е първият маратон, който създадох и до ден днешен през него са преминали най-много хора от цял свят. Неговата цел е всеки ден да получваш и надграждаш знанията си свързани с тялото – как ни влияе храната, какви навици имаме и как те влияят на тялото ни, как да ги променим към полезни и работещи в наша полза. Минаваме подробно през основните изкривявания и как да се коригират. Тук всеки сам може да прецени дали упражнението, което взимаме в дадения ден е за него и дали му е нужно. Така накрая на маратона всеки е взел нужните му за корекция на стойка знания и може да продължи да ги прилага. Преминаваме факторите влияещи на нашето тяло и възстановяване, като изграждаме здраво и силно тяло. Премахваме подуването на корема, болезнения цикъл, отоците и наблягаме на изчистване на храносмилателната система. Коригираме разширени вени и паник атаки. Научаваме езика на тялото си, как да разбираме неговите сигнали и как да създадем перфектния хранителен режим за себе си!

Можеш да се включиш от линка. https://semma.bg/produkt/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-31-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%BB%D0%B5/

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *