• чт. мар. 28th, 2024

„Егоист“ с над милион гледания за броени дни

Новото музикално предложение на балканската звезда Андреа, генерира нов успех.

Малко след премиерата си, „Егоист“ се изкачи в класацията за „Набиращи популярност“ видеоклипове за България на платформата за видеосподеляне YouTube. Още от първо слушане, песента се настани в сърцата на меломаните, а всички останахме без дъх от видеоклипа към парчето..

Меломаните гласуват упорито за „Егоист“ във всички музикални класации, дори в тази на нашият сайт за „Поп-фолк хит на седмицата“. Именно така, „Егоист“ за втора поредна седмица оглавява нашата музикална класация и получава най-голям брой гласове и подкрепа от феновете на поп-фолка.

За втори път „Егоист“ оглави „Поп-фолк хит на седмицата“

Музиката и аранжимента са дело на Оцко, с който Андреа през годините доказа че са невероятен тандем. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Васил Юруков. Режисьор на видеото е Станислав Христов – Стенли, с който Андреа предпочита да работи, защото е професионалист от най-висок ранг. Фотосесията към „Егоист“ е заснета с Tibor Golob.

По всичко личи, че „Егоист“ е поредният тотален хит в кариерата на балканската звезда Андреа, която не спира да работи и готви много музикални изненади на многобройните си почитатели.

Гледайте егоист в ефира на „Фен ТВ“ и „Hit Mix Music TV“.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *