• вт. юли 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Снимки: Павел Джунев / Dzhunev Photography за клуб “The Moon

Стартът на сезона в Югозапада бе даден! Първият изпълнител за сезона бе красивата и много хитова Емануела. Звездата на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета”, направи толкова мощно парти, за което ще се говори много дълго!

Вечерта започна повече от обещаващо като още от ранните часове, клубът се започна да се пълни и за броени минути, запълни капацитета си на 100%. За пореден път, хората Югозапада предпочетоха най-доброто място, а именно клуб “The Moon”. Повечето от учениците и студентите са вече в града, което е предпоставка за ударен сезон.

DJ Chiko успя да вдигне нивото на купона и да направи едно страхотно парти, с което многобройните посетители на “Night Club The Moon” да загреят, преди на сцената да се появи ослепителната Емануела.

А когато тя се качи на голямата сцена на “The Moon”, хората буквално пощуряха при вида на своята любимка! Мега звездата на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета”, бе бурно аплодирана и се радваше на изключително топъл прием. Хитовете ѝ се пееха с пълно гърло от многобройните ѝ почитатели, без значение дали певицата пееше нова песен или ретро хит.

Фурорът който направи Емануела ще се помни много дълго, а посетителите на “The Moon” споделят че нямат търпение отново да бъдат на участие на своята любимка, именно в този клуб. От своя страна, екипът на “The Moon” споделя, че ще кани само най-големите и популярни звезди, както и че посетителите на клуба ще се радват на различни и тематични партита.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

One thought on “Емануела взриви “The Moon””

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *