• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Емилия смая всички с нова визия

Ангелогласната изпълнителка, която с лекота изпълнява всеки музикален стил, впечатли фенове и последователи в социалните мрежи.

До скоро, Емилия бе в отбора на блондинките, но сега вече е брюнетка! Балканската звезда се довери на Венелин Кондаков и салон „Галерия“ за промяната на цвета на косите си.

Разбира се, меломаните не закъсняха с коментари и суперлативи за любимката на цяла България.

„Много ти отива, Еми“

„Само на мен ли ми се струва, че Емилия става все по-красива?“

„Много приятно ме изненадваш.. Отива ти!“

„Уау.. Кога стана толкова гореща“

„Невероятно красива!“

Нашият екип абсолютно подкрепя феновете на Емилия. Тя е страхотна! Новият цвят изключително много ѝ отива и подчертава красотата на певицата.

Припомняме Ви, че в трудната 2020-та година за всички, Емилия представи няколко проекта, сред които световният хит „Djeale“ с Costi, Jay Maly и Dodo, „Отиваш си“ с Тони Стораро, „На всичките в устата“ с Фики, както и свое изпълнение на тоталният хит „За тебе, братко“.

В края на 2020-та година, Емилия представи дългоочаквания си албум „Акула“, който се превърна в тотален хит и събира всички хитове на певицата през изминалите осем години. Албумът се предлага както на CD, така и на флаш памет, с което Емилия се превърна в първият поп-фолк изпълнител от България, които представя подобен продукт.

Снимка: Instagram профил на салон „Галерия“

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *