• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Емилиано: Поверие гласи, че да си татуираш име е на раздяла! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

дек. 29, 2020

Скъпи приятели и читатели, днешното интервю е с Емилиано – едно момче, което не спира да представя хит след хит, а хората го обичат и слушат песните му. Емилиано е сред изпълнителите от каталога на „Диапазон Рекърдс“, а неговите видеоклипове се ротират в ефира на „Фен ТВ“. Какво сподели той пред мен, можете да прочетете в следващите редове.

Емилиано, здравей. Първо искам да те попитам дали си добре, защото живеем във времена на пандемия..

– Здравей на теб и на твойте читатели. (усмихва се) Повече от добре съм, аз съм човек, който бързо се  адаптира, дори и да сме във военно положение.

Ти си сред най-актуалните и слушани изпълнители от поп-фолка, а с последните си песни „Сватбата ти“, „Болница“ и „Татуировка“, отвя всичките си колеги.. Как си го обясняваш?

– Не мога да кажа, че съм отвял някого.. Не се състезавам и не правя песни за да отвея някого.. Имам обяснение и ти си първият, човек пред когото го споделям.. Преди да се родя, майка ми е отишла на гледачка в едно село близко до Шумен.Тя е правила неуспешни опити за забременяване цели 7 години.. Там една възрастна жена и казала, да не се притеснява, че ще и се роди момче, което ще събира много хора след себе си и ще стане „голям човек“ (смее се),  така че си мисля, че съм предсказано дете. (усмихва се)

Смело мога да заявя, че в предаването на телевизията в която се ротират клиповете ти, а именно „Фен Тв“, в предаването „Зона за поздрави“ – твойте парчета са сред най-желаните. Радва ли те този успех?

– Разбира се, че ме радва!

Как ти се отразява славата и популярността?

– Малко ми тежи и ме товари това внимание.. Славата не ти носи много позитиви, но е част от играта. Работата ми е да съм известен и да будя интерес в хората. Така че, когато видиш реклама за мое участие, да дойдеш и да ме видиш и чуеш на живо.. Просто това е играта на шоубизнеса, колкото по-гледан и интересен си, толкова си по-скъп.. Ако правя песни и те не достигат до всичките тези хора, тогава за какво да правя музика.. За приятели познати и роднините ли?

Малко след премиерата на последният ти проект „Татуировка“, много слушатели на песента си татуираха имената на половинките си – кои с маркер, кои с истински татус. Ти ги посъветва да не го правят. Самият аз имам татус с име, което към днешна дата отчитам като огромна грешка.

– Аз нямам татуировка с име на някого.. Но някой има татуировка с моето име.. Но се разделихме.. Наскоро даже разбрах, че се ожени.. Тауировката остава за цял един живот, до момента в който тялото ти не започне да се разлага. Така че, татуировката е нещо много сериозно, особенно ако е с името на някого! Аз съм против, защото има едно старо вярване, че ако си татуираш името на някого било на раздяла..

Доволен ли си от музикалните си продуценти „Диапазон Рекърдс“?

– Да!

Актуалният ти хит „Татуировка“ се радва на топъл прием както от меломаните, така и от твойте колеги. Неотдавна, Софи Маринова сподели клип в социалните мрежи, как се забавлява върху твоят хит. Преди няколко часа пък, Ивана сподели клип как играе хоро с други хора, на твоята песен. Радва ли те това и очакваше ли го?

– Много ме радва и нищо такова не съм очаквал! Даже когато записах „Татуировка“, малко след това се отказах изобщо песента да види бял свят! Защото си мислех, че е много слаба песен след „Сватбата“ и „Болница“. Но ме разубедиха и сега песента бие предните по гледания. (смее се)

Има ли изпълнител с който искаш да направил музикална колаборация? Ако да, кой е той?

– Меро! Влюбен съм в него!

Къде би предпочел да живееш, в България или в чужбина?

– Обичам България, но и  много обичам Германия. Мога да пътувам постоянно и за мен не е проблем да живея и тук, и там. Но предпочитам да живея в Германия. И не ме питай защо..

С какво ще запомниш 2020-та година? Какво ти даде и какво ти взе?

Може би аз съм единственият, на който 2020-та само даде. Слава Богу, нищо и никой не ми взе!

Емилиано, благодаря ти за страхотното интервю. Страхотен човек си, който заслужава големи успехи. Какво си пожелаваш да ти се случи през новата година и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Ти също си страхотен човек.И си много красив! Пожелавам ти, да си щастлив, всеки твой ден да е изпълнен със смисъл и любов. Дано твоите мечти и желания се сбъднат в новата 2021-ва година.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *