• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Energy Уикенд с Miracle Body – “Рестартирай себе си” (Програма)

ByПетър Ангелов

сеп. 13, 2022

Пълен рестарт на организма и презареждане с нова енергия. Да подготвим тялото и ума си за есенния сезон.

Остават броени дни до един незабравим Energy Уикенд. Тази седмица на 16,17 и 18 септември предстои едно запомнящо се здравословно приключение. Мястото на провеждане не е случайно – така познатата “Фабрика за храна и танци” в област Пловдив.

Всеки посетил поне веднъж това място задължително се връща там. Както споделят много от посетителите на “Фабриката за храна и танци” това е място с магия и енергия. Предлагат се само натурални и първокласни храни и напитки. А за децата там е раят на забавленията.

“Фабрика за храна и танци” предлага на малките си посетители многобройни забавления, като батути, кънки на лед, басейн с топки, солна стая и писти за тротинетки. Децата сами приготвят следобедната си закуска – пица изпечена на пещ. А за всички любители на природата има ежедневни походи в гората. Това са само малка част от причините Мария Бойчева – Lady Bulgaria International 2022 да избере именно това място за откриването на новия есенен сезон и представянето на продуктите от бранда й Miracle Body. Но това е само малка част от програмата на предстоящия Energy Уикенд. Участие в него ще вземат водещата марка в областта на хранителните добавки – Swiss Energy, както и Loft ART бранд за напълно натурални ароматни свещи.

За всеки решил да се включи в това приключение ще има подаръци от Loft ART, Swiss Energ и Miracle Body, а програмата е повече от вълнуваща.

Още от петък вечер всеки от гостите на “Фабрика за храна и танци” ще има възможност да опита Stress Relief чаят на Miracle Body, a при настаняването да получи комплимент свещ от Loft ART.

Съществената част започва в събота – 17.09.2022г.

Денят ще започне с чаша Morning Detox.

В 15ч. ще има чаена церемония  с дискусия за първокласните билки в състава на Miracle Body и дискусия на тема “Здраве и Красота”.

След което предстои тренировки по Кардио Каланетика проведена от Мария Бойчева.

Преди тренировката участниците ще имат възможност да се запознаят и опитат витамините на Swiss Energy, които дават енергия преди тренировка. След тренировката отново от Swiss Energy трениралите ще имат възможност да опитат витамини за възстановяване на организма.

По време на беседите и тренировката със съдействието на Loft ART (ръчно изработени натурални соеви свещи) ще създадем приятна и зареждаща атмосфера.

За финал в неделя 18.09.2022 посетителите на “Фабрика за храна и танци” ще имат възможност да се включат в приятна и зареждаща тренировка по пилатес.

Мария Бойчева обещава, че няма да ви се иска да приключи този уикенд, който дава заявка за пълен рестарт и подготовка на организма за предстоящия сезон.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *