• вт. май 28th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Фотограф: Виктория СираковаФотограф: Виктория Сиракова

Фолк звездата загатна, че работи по нов музикален проект

Поп-фолк изпълнителката от музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“ провокира вниманието на последователите си в социалните мрежи с последната си публикация, чрез която загатва за нов музикален проект.

Ева-Марти не издава никакви подробности за новото попълнение в своя репертоар, а само лаконично споделя следното: „Подготвям ви нещо…“. Вероятна певицата е суеверна, тъй като в описанието към публикацията си е добавила и емотикон под формата на окото на Назар или така нареченото Синьо Око, което предпазва от зли очи и уроки.

В началото на месец Декември, Ева сподели и фото с колежката си Диона, което също предизвика вълна от реакции и разпали въображението на феновете, които са на мнение, че двете изпълнителки трябва да направят дуетна песен, а дали това ще се случи, времето ще покаже.

Междрувременно последното парче на певицата – „Сеньорита“ продължава да трупа гледания в най-голямата платформа за видеосподеляне. То бе промотирано преди 2 месеца и към този момент видеоклипът към сингъла е гледан над 6 милиона пъти.

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *