• чт. мар. 28th, 2024

EXIT на три континента това лято! Jonas Blue се присъединява към състава на 20-годишнината на фестивала.

ByПетър Ангелов

юни 18, 2021

След като получи последното потвърждение от Националния здравен комитет, EXIT ще бъде първият голям фестивал, който се случва това лято.
С три нови събития, които ще се състоят в САЩ, Китай и България, фестивал увеличава присъствието си на три континента, а също така добавя Jonas Blue към LINE UP-a за 20 годишнината си .

Space Miami, многократен носител на титлата за най-добър клуб в САЩ, ще бъде домакин на специално парти EXIT, клубът EXIT Effinity Club е открит в огромния китайски град Чанша, докато красивият плаж Perla, разположен на българското черноморие , ще бъде дом на новия фестивал Sunland от EXIT този юли. Честването на 20 години EXIT, планирано да се проведе от 8 до 11 юли в Петроварадинската крепост,става още по-богато след като британския музикант и продуцент Jonas Blue, потвърждава представянето си на главната сцена на фестивала.

Заедно с David Guetta, DJ Snake и Tyga, Jonas е поредната звезда от тазгодишния Exit, чиито хитове от последните няколко години надхвърлиха впечатляващите 3 милиарда гледания в YouTube! Талантливият британец се присъединява към огромен списък от световни и регионални звезди, пристигащи в Нови Сад този юли, включително Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi и стотици други, към които скоро ще се присъединят!

Трима нови членове се присъединяват към семейството EXIT! Първият нощен клуб на EXIT се открива в Китай – Changsha EXIT Effinity, в едноименната столица на китайската провинция Хенан. Плановете на EXIT не свършват дотук , имат планове за откриване на още клубове и стартиране на фестивал в Китай. Известно е, че България е страна с много верни фенове на EXIT, които идват на фестивала и от тази година красивият плаж Перла ще бъде основата на тридневния фестивал SUNLAND by EXIT, ще се проведе от 29 до 31 юли. Sunland се присъединява към голямото семейство фестивали EXIT, което вече включва Sea Dance, Sea Star, No Sleep, Revolution и F84. На американския континент EXIT започна сътрудничество с един от водещите световни клубове, епицентърът на електронната музика — Space Miami. Голямото събитие в центъра на мегаполиса във Флорида ще бъде домакин на аплодирания холандско-сръбски изпълнител Satori на 20 юни

UNITED FESTIVAL OF SERBIA SAFETY PROTOCOLS

Протоколът за безопасно събитие в Сърбия – в съответствие с плановете на EXIT – получи официално одобрение от Националния здравен комитет. Условията за организиране на фестивали това лято бяха представени на властите чрез този протокол за сигурност, позволяващ влизане на фестивали, ограничени до тези, които са . ваксинирани, имат антитела срещу COVID-19 или могат да представят отрицателен PCR или бърз антигенен тест.. Протоколът се основава на най-новите научни изследвания, проведени в цяла Европа, които доказаха, че при посочените ограничения при влизане рискът от разпространение на инфекцията е почти незначителен, а самите фестивали се превръщат в най-безопасните места за срещи в страната. EXIT също спомогна за създаването на национална кампания за насърчаване на ваксинирането на млади хора. Фактът, че кампанията предизвика раздвижване, се доказва от резултатите от проучване, проведено от EXIT сред купувачите на билети – повече от 70% от тях имат имунитет, било чрез ваксинация или от преодоляване на Covid-19.

HITMAKER JONAS BLUE TO PERFORM ON THE EXIT MAIN STAGE!

Съставът на 20-то празнично издание на фестивала все още нараства, като Jonas Blue се присъединява към lineup-a. Английският диджей, продуцент и автор на песни, който стана известен през 2015 г., когато неговата денс-поп версия на песента “Fast Car” от Tracy Chapman беше обявен. Като последваха още хитове като “Perfect Strangers”, “By Your Side”, “Mama”, “Ritual” и “Polaroid”.

Билетите се разпродават бързо, можете да ги намерите на exitfest.org и Bilet.bg | Exit Festival 2021

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *