• чт. юли 11th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

След като скъса договора си с „Пайнер“, Фики забегна при Ненчо Касъмов

Големият син на Тони Стораро шокира последователите си в социалните мрежи с новината, че става част от семейството на музикалната компания „Diapason Records“. Подписването на продуцентско-мениджърски договор се случва дни след като Фики официално се раздели с „Пайнер“.

„За мен е огромна чест да ви съобщя, че с Ненчо Касъмов, който винаги е бил близък наш приятел, и семейството на Фен ТВ и Balkanika Music Television ще работим занапред по създаването на балкански и европейски проекти. Пожелайте ни успех!“ – написа Фики.

Подписването на договора бе запечатано в снимка, която Фики сподели в социалните мрежи.

„Познаваме Фики от дете, обичаме го. Ние вярваме в таланта му и неговия потенциал. Убедени сме, че той може да е не само българска, но и балканска и европейска звезда. Затова искаме да работим с него и заедно да доразвием кариерата му.“ – споделя Ненчо Касъмов, собственик и управител на „Diapason Records“.

Интересен факт е, че първата песен на Фики е продуцирана именно от компанията на Касъмов. Дуетът с баща му Тони Стораро „Кажи ми като мъж на мъж“ се появи през през 2013 година.

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *