• пт. юни 14th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Филип – това е името на новото мъжко попълнение в лейбъла на Силвър

Своя дебют на музикалната поп-фолк сцена направи младият изпълнител Филип. Той е поредното име, което се доверява на музикалната компания на Силвестър Матеев-Силвър, а именно „Фентъзи Груп Медия“.

20-годишният Филип е израснал в семейство с музикални традиции и съвсем разбираемо от малък проявява интерес към музиката. Баща му е добре познатият поп-фолк изпълнител Давид.

Филип вече има една официално реализирана песен – „Ангел без крила“, която бе промотирана през 2019 година.

Дебютният сингъл на Филип носи заглавието „Позволи ми“. Ритмичното парче събира в себе си заряда на модерния попфолк и дава категорична заявка да се превърне в един от хитовете на лято 2021. Николай Росенов и Асен Борисов стоят зад музиката и написването на текста към парчето, а аранжиментът е дело на Калоян Коцев. В ролята на режисьор на видеоклипа влиза Силвър, а видеореализацията е поверена на Райко Райков.

„Благодаря на моето второ семейство – Fantasy Group Media! Наистина не мога да опиша колко съм благодарен на всеки един, който взе участие по реализирането на този проект!“ – написа развълнуваният дебютант в социалните мрежи.

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *