• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Финансова грамотност в училищата

ByПетър Ангелов

сеп. 14, 2020

Стартираме програма за Финансова Грамотност в Училищата, за Ученици от 9 до 12 клас.

4 годишно обучение, 2 дни месечно, 3 часа на лекция.

Лекциите ще бъдат преподавани от по двама души за клас. Те ще бъдат водени от професионалисти. Това са хора, опознали дефиницията на думата „Успех“. Хора, достигнали до финансовата си свобода, чийто живот е изпълнен с удовлетворение, откъснати от страха и носещи мъдростта на Вавилон в душите си.

Мъдрост, която трябва да бъде предадена и на децата ни, осигурявайки им един по-добър начин на живот.

Всяко едно от децата ще получи и литературна колекция от седем книги. Книги, подбрани на база години проучвания и доказани в успеха на всеки преминал през редовете им. Можете да разгледате колекцията от тях на сайта ни.

Първият клас на Деца Гиганти ще бъде воден от Петър Кацарски и Георги Детелинов

Георги Детелинов се занимава с финансово планиране от 2013 година в Тогедър България. Вероятно един от най-успелите младежи в страната ни, започнал своето развитие именно на възрастта, която ще бъдат и нашите кандидати. Георги Детелинов е помогнал на стотици хора да печелят от инвестиции и да сложат ред в личните си финанси, насочвайки парите си към своите цели. Инвестира собствените си средства в дялове от бизнеси и в имоти. Част от печалбите си заделя за благотворителност и дарява за „Фондация Въздигане“.
Петър Кацарски е консултант в академия за лични финанси Тогедър. Помага на клиентите си да изградят финансов план за своето бъдеще и да следват стъпките от него. Самият той също инвестира и изгражда бизнес в сферата на имотите. Участва активно в различни благотворителни компании като „Share the advantage” и „Фондация Въздигане“.

За жителите на град София:

Ако сте ученици от 9 и 10 клас, търсещи правилните инструменти за хубав живот, възползвайте се и кандидатствайте за програмата на Деца Гиганти.

Ако сте родител на ученик от 9 или 10 клас, не се чудете и запишете детето си за програмата.

За жителите на цялата ни страна…

Направете същото. Все пак целта ни е Финансова Култура в Училищата от цялата ни страна.

А сега и лошите новини…

Необходимо е да докажем, че тази Идея работи. Изградих конструкцията зад Идеята на Деца Гиганти, създадох компанията и работата по конкретния план пред нея, голям екип, половината от който работещ за без пари, и не на последно място – възможността да спасим живота на десетки души от едно поколение. 

Не е малко, но на база голямата картина си е нищо.

Нуждаем се от вашата подкрепа, за да достигне Идеята ни до нашия народ. За тези, които имат възможност, могат да ни подкрепят и финансово с някой от пакетите ни „Купи книга, Спаси страната си – 50лв“ – 14 000 свободни пакета, или „Save the world for one kid” – 212 лв. – 4 000 свободни пакета. Във втория получавате и акции на компанията ни в знак на благодарност, че подкрепяте бъдещето на децата си. Ако трябва да съм честен, акциите са на принципа на краудфъндинг компания така, че не ви гарантирам нищо за възръщаемост. 

Гледайте на това откъм най-лошия му сценарий… 

Ако успеем да обединим 4 000 души от народа си, ще спасим живота на стотици деца.

Най-добрият сценарий?

Финансова Култура в Училищата от цялата ни страна. Краят на бедността и рефлексията от нея за всички ни.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *