• ср. мар. 27th, 2024

Галена отбеляза 17 години на музикалната сцена

Днешният ден е изключително специален както за Галена, така и за нейните верни почитатели. Мегазвездата на българският поп-фолк, отбелязва свойте 17 години на музикалната сцена именно днес – 21.01.2021 година.

Преди цели 17 години, на музикалният небосклон изгря една звезда. Звезда, която с всяка следваща година блестеше толкова ярко, че в един момент – просто заслепи всички останали. Галена е не просто поредната певица, тя е артист от най-висок ранг и на световно ниво.



Още с първата си песен „Можеш ли“ като част от фирма „Пайнер“, меломаните видяха че Галена е талантлива, красива и много енергична. Те още тогава имаха много надежди за нея, но това което не предполагаха бе, че именно Галена ще надмине всичките им очаквания!

С всеки следващ проект, всяка следваща година, Галена не спира да изненадва феновете на жанра, както и да печели такива на своя страна. Проект след проект, хит след хит – Галена се изкачи на върха не просто в поп-фолка, а в музикалният шоубизнес на България. И да, без Галена, родният шоубизнес щеше да е все повече бизнес и все по-малко шоу.

В репертоара на Галена има най-разнообразно творчество. Певицата може да се похвали с красиви балади, умерени парчета, клубни хитове, незабравими песни и редица успешни колаборации. Нещо повече, Галена дори има няколко проекта за чуждестранният пазар – „Vatreno, vatreno“ с MC Stoajn, „Body Language“, както и „Te quiero“ в колаборация с Adrian Sina, в които Галена пее на друг език. Други дуетни половинки или фючъринг проекти, Галена има с Магда, Преслава, Цветелина Янева, Андреа, Лорена, Милко Калайджиев, Борис Дали, Expose, DJ Дамян, Mile Kitic, Устата, Малина, Виктор, Емилия, Кристо, Криско, Деси Слава, Sergio, Галин, Фики, Тони Стораро, Матео, Коста Марков, Азис, Кристиана, Меди, Доника, DJ Живко Микс, Faydee, Costi, Sergio, Джулия, Крум , Fatih Urek, Гъмзата и други. В репертоара на Галена има парчета от най-различни и хитови композитори, текстове от различни автори, както и е работила с различни режисьори.

Освен с хитовите си песни, Галена впечатлява всички и с видеа на най-високо ниво. Всеки един видеоклип на Галена е като холивудска продукция. Всичко е изпипано до абсолютно съвършенство, а феновете на поп-фолка, а и на изпълнителката остават винаги с отворена уста!

Всяка една поява на Галена на събитие, концертна или клубна изява или интервю, се приема с интерес от меломаните и те винаги остават впечатлени от своята любимка. Галена е винаги различна, винаги хитова и поднася само най-доброто на многобройните си почитатели.

Визиите на Галена са давали начало на нови тенденции. Без значение дали става въпрос за стайлинга на изпълнителката или нейна прическа – след всяко нейно решение, младите момичета веднага превръщат това в нов тренд, който следват.

Може би това е и повода, през 2013-та година Галена да създаде „G Spot“ – Galena for „Beyond“, за марката „Beyond“. Там, Галена работи със своят стилист Добромир Киряков и Борче Ристовски.



Към днешна дата, Галена има реализирани цели пет студийни албума:

– „Галена“ – реализиран през 2006-та година;
– „След 12“ – реализиран през 2008-ма година;
– „Официално забранен“ – реализиран през 2010-та година;
– „Аз“ – реализиран през 2011-та година;
– „Кой“ – реализиран през 2015-та година.

Освен това, Галена има реализирани и два видеоалбума:

– „Galena Best Video Selection“ – реализиран през 2008-ма година;
– „Аз“ – реализиран през 2011-та година.

За свойте 17 години на музикалната сцена, Галена покори върха на музиката е България. Певицата никога не е разочаровала феновете си, дори напротив, винаги им поднася изненада след изненада. Неотдавна, Галена представи собствен YouTube канал – GALENA, а първият проект който бе качен в него е „Къде беше ти“ – новата заявка за хит от Галена. Проектът е изключително иновативен и е в отговор на песента на Меди „Да си тук“. Отново, Галена се доказа като иноватор в поп-фолка.



В личен план, Галена е майка на двама сина Стефан и Александър, а до себе си има невероятен човек и мъж, в лицето на Галин Атанасов. Двамата са заедно от дълги години, а любовта им е силна, както в първият ден.

Нашият екип пожелава на Галена да бъде здрава и да бъде себе си. Останалото го постига с лекота. Нямаме търпение противоепидемичните мерки да бъдат разхлабени и отново да се забавляваме в компанията на Галена на клубни и концертни изяви. Пожелаваме на Галена винаги да бъде толкова невероятна жена, певица и майка. Определено няма друг изпълнител като нея! Тя даде много на жанра и без нея, поп-фолка би бил много скучен. Именно затова, Галена може да се похвали с огромен брой фенове, които не спират да ѝ показват колко я обичат.

Снимка: Виктория Сиракова

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *