• сб. дек. 9th, 2023

Хиляди меломани и колеги пожелаха на Галена успех в борбата с COVID-19!

ByПетър Ангелов

юли 9, 2020

Снимка: Виктория Сиракова

Мега звездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Галена, буквално притесни меломаните, когато отмени клубните си изяви. Появиха се спекулации, че любимката на хиляди меломани по цял свят е с Covid-19. Е, за съжаление слуховете бяха верни..


Само няколко дни след като информацията обиколи родните медии, самата Галена сподели с почитателите си в социалните мрежи, че наистина е с положителен тест за коронавирус. Оказа че и малкият ѝ син – Александър е също с положителен тест..

View this post on Instagram

Здравейте, мили мои, Мисля, че е редно да спра да ви тревожа с отсъствието си и да ви разкажа какво точно се случва. Знаете, че преди няколко седмици беше възобновена работата на нощните заведения, съответно и нашите участия в тях. Няма да скрия, че изпитвах известен страх отново да започна да се срещам с хора, но си давах сметка, че животът трябва да продължи под някаква форма, и че не може да живеем в страх. В стремежа си да задоволя желанието на хората да се забавляват, особено на такъв специален повод, какъвто е абитуриентският бал, реших да се върна на работа с ясното съзнание за риска, който носи това за мен и моите близки. За съжаление, това се превърна в поредното изпитание, пред което съм изправена в момента. В средата на миналата седмица почувствах леко неразположение и веднага си направих тест в Търново, който беше отрицателен. Това ме успокои и отдадох неразположението си на умора и претоварване. В петък, обаче, се събудих с температура, главоболие, липса на вкус и си направих втори PCR тест в София, който се оказа положителен. Обясниха ми, че първият тест е бил отрицателен, тъй като симптомите се развиват след 4 ден от момента на заразяване и тестът не е достатъчно сигурен преди това. Съответно веднага направихме тестове на цялото ми семейство и хората от екипа. Малкият ми син Александър беше единственият, който също даде положителна проба и двамата с него сме под карантина в апартамента ни в София от петък насам. Галин, Стефан и моят озвучител, с които също имах контакт през последната седмица, са напълно здрави, без симпотми и с отрицателни тестове. Алекс и аз се чувстваме много добре, за щастие вирусът минава леко при нас, лекуваме се вкъщи и се надяваме скоро всичко това да е зад гърба ни. Искам да призова всички хора да спазват законовите предписания, да бъдат разумни и да пазят себе си и близките си, тъй като както виждате, нищо свързано с вируса не е строго дефинирано и никой не е застрахован. Благодарна съм на феновете си за цялата загриженост и благопожелания за скорошно оздравяване! Желая ви здраве! Ваша Галена

A post shared by Galena (@galena1) on

Хиляди меломани и колеги на най-голямата звезда в България, пожелаха на Галена успешно и скорошно възстановяване! Те се поинтересуваха от лечението ѝ, от това как протича вируса, а самата изпълнителка отговори на коментарите на почитателите си. Те споделиха че ѝ изпращат положителна енергия, много любов и се надяват скоро да се възстанови и да бъде добре.

Припомняме Ви, че Галена е от изпълнителите с най-голяма фенска маса, която подкрепя певицата във всяко едно начинание. Нашият екип също пожелава успех на Галена и нямаме търпение да прочетем че вече е добре и това е зад гърба ѝ!

Всички ние нямаме търпение да видим и чуем новите проекти на мега звездата на фирма „Пайнер“, а със сигурност тя ще предложи много изненади!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *