• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Хиляди меломани и колеги пожелаха на Галена успех в борбата с COVID-19!

ByПетър Ангелов

юли 9, 2020

Снимка: Виктория Сиракова

Мега звездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Галена, буквално притесни меломаните, когато отмени клубните си изяви. Появиха се спекулации, че любимката на хиляди меломани по цял свят е с Covid-19. Е, за съжаление слуховете бяха верни..


Само няколко дни след като информацията обиколи родните медии, самата Галена сподели с почитателите си в социалните мрежи, че наистина е с положителен тест за коронавирус. Оказа че и малкият ѝ син – Александър е също с положителен тест..

Хиляди меломани и колеги на най-голямата звезда в България, пожелаха на Галена успешно и скорошно възстановяване! Те се поинтересуваха от лечението ѝ, от това как протича вируса, а самата изпълнителка отговори на коментарите на почитателите си. Те споделиха че ѝ изпращат положителна енергия, много любов и се надяват скоро да се възстанови и да бъде добре.

Припомняме Ви, че Галена е от изпълнителите с най-голяма фенска маса, която подкрепя певицата във всяко едно начинание. Нашият екип също пожелава успех на Галена и нямаме търпение да прочетем че вече е добре и това е зад гърба ѝ!

Всички ние нямаме търпение да видим и чуем новите проекти на мега звездата на фирма „Пайнер“, а със сигурност тя ще предложи много изненади!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *