• чт. мар. 28th, 2024

„Красиви лъжи“ на Галена и Криско идва скоро!

ByПетър Ангелов

юли 17, 2020

Едно от най-коментираните и интересни парчета, безспорно е предстоящият дует между Криско и Галена. Слух че двамата изпълнители подготвят проект се появи преди време, а след като екипът на Bgvipnews.eu се увери в истинността на твърденията, споделихме информацията за нетърпеливите меломани.

Е, по всичко личи, че „Красиви лъжи“ ще бъде един мост в музиката, между поп-а и поп-фолка, като Папи Ханс и Азис също взривиха интернет пространството с тоталният си хит „Тясно“.

Това което може да ни радва е, че видимо вече няма бариери в музиката, които да пречат на изпълнителите да създават съвместни проекти заедно. А кой поставяше бариерата ли? Самите те! Те дълго време се деляха на стилове и жанрове, а всъщност музиката е хубава или лоша.

Силно се надяваме повече техни колеги да последват примера им и вместо нападки от страна на нетолерантни фенове, да има суперлативи за идеята. Защото това е практика по цял свят. Затова артистите са артисти. Да влизат в роли и да правят експерименти.

Можем само да очакваме и тръпнем в очакване за премиерата на „Красиви лъжи“, която не се знае все още дали ще бъде в YouTube канала на PlanetaOfficial или този на Facing The Sun. Едно е сигурно обаче, хитът идва..

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *