• чт. юли 11th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

GALENA XX – всичко от което меломаните имаха нужда

ByПетър Ангелов

юни 25, 2024

Само преди броени часове се състоя премиерата на цели девет нови песни с ефектни видеа към тях, които са част от новият албум на Галена.

GALENA XX е заглавието на албума, включващ 10 познати парчета, един ремикс на „Мъко моя“, както и цели девет нови предложения.

„Жалко“, „Докторе“, „Зиг-заг“, „Играй“, „Неговата жена“, „Ток по тялото“, „Запалката“, „Убий ме“ и „Delta Force“ са новите заглавия в шестият албум на хитовата изпълнителка.

Албумът GALENA XX, включва всичко, от което почитателите на поп-фолка имаха нужда.

„Жалко“ е песен, която настръхваш докато я слушаш. Песен, която описва живота на много хора и ще намерят себе си в нея. В клипа участие взема журналистката Миглена Ангелова, която внася допълнителен колорит, а видеоклипът разказва история за една любов, в която даваш повече, отколкото трябва.

Напоследък, все по-популярно е да се правят кавър версии, а „Докторе“ е именно такава песен. Въпреки успеха на оригиналната песен на Деспина Ванди, абсолютно сигурни сме в това че песента на Галена ще надмине успеха ѝ. Парчето е мелодично, хитово, а видеоклипът е изпипан до абсолютно съвършенство.

Изключително щастливи сме да видим отново познатият хитов тандем хитмейкъра Кости и Галена. „Зиг-заг“ е третото парче в албума, което носи лятно настроение и определено ще се превърне в една от емблематичните песни за този сезон, както „Стара каравана“.

Четвъртият сингъл в албума „Играй“ те кара не просто да играеш, а да полудееш от кеф. Видеоклипът е иновативен, ефектен и си личи, че по време на заснемането му, всички са се забавлявали от сърце.

„Неговата жена“ е песен, която докосва и определено дава сериозна заявка да се превърне в любимо парче на меломаните. Видеоклипът е като мини филм, който те оставя без думи.

„Ток по тялото“ е един от златните хитове в поп-фолка и е страхотно, че Галена му дава нов живот. Изпълнението ѝ е невероятно, а видеоклипът е много модерен.

Седмият сингъл „Запалката“ определено ще се превърне в абсолютен дискотечен хит. Музиката носи много настроение, а текстът е закачлив. Видеоклипът е на много високо ниво, което само Галена може да предложи.

„Delta Force“ е вторият нов сингъл от Кости в този албум. Той идва в колаборация с Tzanka Uraganu и е изключително модерно парче, което не можем да рамкираме, че е в определен стил. Видеоклипът към парчето е повече от завладяващ.

С риск да се повторим от горните редове, деветият сингъл от албума „Убий ме“ също не влиза в рамки. Парчето е много различно и не можем да посочим в какъв стил е. Видеото към него е много интересно и висококачествено.

В заключение, смело можем да кажем че Галена няма конкуренция. С всеки следващ проект, тя надминава себе си и точно когато мислиш, че вече си видял всичко и няма с какво да те изненада, тя го прави.

Безспорно, GALENA XX е иновация и революция. Това е следващото ниво в поп-фолка.

Благодарим на Галена, че даде на меломаните всичко, от което имаха нужда.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *