• нд. май 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Феновете нетърпеливи за албума на Галин

ByПетър Ангелов

авг. 24, 2020

Създателят на “Alpha Music” – Галин, може да се похвали с всичко. Изпълнителят изглежда повече от добре, има едни от най-големите хитове в поп-фолка, изключително успешен продуцент и меломаните се интересуват от всяка една негова стъпка. Доказателство за това е че Галин е един от най-следваните изпълнители в социалните мрежи и всяка една негова снимка, се превръща в тотален хит за минути.

Малко по-рано тази година, Галин сподели че ще представи своят музикален албум. Е, COVID-19 обърка плановете на всички, включително и на популярните личности. Именно затова, меломаните са в трепетно очакване да разберат кога ще могат да се сдобият с първият албум на хитовият изпълнител на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета”. Именно затова, когато изпълнителят отговаря на въпросите на феновете, най-често са свързани с албума и евентулната дата на представането му.

Силно се надяваме това да св случи възможно най-скоро, защото през годините, Галин създаде еволюция в поп-фолка и го направи по-модерен и по-добър. Показа че без проблеми пее всякакъв стил музика и можем са очакваме всичко от него.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *