• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

„Куката“ на Теди Александрова и Галин е тотален хит

ByПетър Ангелов

юли 22, 2020

Спокойно можем да кажем, че „Куката“ бе едно от най-коментираните парчета. Още на премиерата, нямаше човек, който да подмине парчето.. И именно това е хубавото!

Галин и Теди Александрова определено приковаха интереса на меломаните към тях. Имаше такива, които хейтиха.. Имаше и такива, които са влюбени в проекта, но важно е едно – всеки говори за „Куката“!

Парчето е толкова интересно, модерно и иновативно. То дори няма стил, защото е твърде модерно. Галин и Теди Александрова са по последен писък на модата. Видеото е много е цветно, лятно и различно. И не забравяйте, изпълнителите трябва да експериментират и да представят нови неща!

По всичко личи, че „Куката“ ще бъде един от тоталните хитове на 2020-та година, защото още първата вечер на премиерата на проекта, Теди Александрова качи на стори в Instagram как цял клуб пее с пълно гърло песента!

Нашият екип поздравява двамата изпълнители за смелото решение и се надяваме, това да не бъде последната им колаборация. Защото определено са много хитов тандем!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *