• нд. май 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Gil Marsalla представя:
Световното турне по случай 100-годишнината.

ByПетър Ангелов

май 8, 2024

ИСТОРИЯТА НА ЛЕГЕНДАТА

                             FORMIDABLE! AZNAVOUR

                                           Музикално пътешествие

със звезда от световноизвестния мюзикъл „Ромео и Жулиета“ JULES GRISON  и ансамбъл.

 

         Formidable! Aznavour ( „Страхотно! Азнавур”) не е проста музикална история за иконата на френския шансон Шарл Азнавур, това е емоционално пътешествие през неговия живот и необикновена кариера, прославящо най-великите му песни. Публиката е пренесена от всепризнатия певец Жул Гризон, изживявайки отново магията и същността на парижката бохема. Жил Марсала и Жул Грисон успешно пресъздават приказната атмосфера на оживените улици на френската столица, откъдето Азнавур черпи своето вдъхновение.

             Всяка изпълнена песен е част от пъзела на живота му, от скромното начало до международното посвещение. Артистите на сцената улавят суровата емоция на текстовете на Азнавур, предавайки всеки нюанс с талант и чувствителност. Тази почит към Шарл Азнавур е ода за живота и изкуството на артист, оставил своя отпечатък в историята на музиката. „Formidable! Aznavour“ доказва, че музиката на този огромен артист все още резонира толкова силно и днес, продължавайки да докосва сърцата и да вдъхновява нови поколения.

JULES GRISON

ой без съмнение е един от най-талантливите певци и изпълнители на своето поколение, най-известен с ролята си в световноизвестния мюзикъл „Ромео и Жулиета“.

Той е сътрудничил в редица реномирани проекти, включително „My Man – мюзикълът за успеха от 1920-те до 1940-те“ в Théâtre des Variétés в Париж през 2005 г.

Той също така е участвал в „Les Années Tubes“ от Roger Louret от 2009 до 2011 и Париж! Шоуто. Той е запален по Music Hall и френската вариететна музика и тук ни представя едно от най-великите трибюти, създавани някога за Шарл Азнавур.

 

11.09.24 НДК1 СОФИЯ

Билети billetBg и Eventim Т

ази легенда на френската песен почина на 1 октомври 2018 г. на 94-годишна възраст.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *