• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

“Grand Music Stuido” – новата музикална компния на България

Една нова музикална компания, стартира в последният ден от месец август. Датата бе 31-ви и далеч не е случайна!

На тази дата се случиха няколко събития. Стартира музикалната компания “Grand Music Studio”, състоя се абитуриентската вечер на големият син на хитовата Роксана, както и самата изпълнителка обяви победителя от музикалният си конкурс “Пей с мен”, в който голямата награда бе дует с певицата на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета”.

Всички тези събития обаче, бяха тясно свързани. Музикалната компания “Grand Music Studio” се оказа подаръкът на Роксана за синът ѝ. Точно така, Даниел Димитров е бъде продуцент, а изпълнителният директор е Алекси Маринов – PR на Роксана, както и близък приятел на семейството. Музикалната компания има за цел да наблегне на нови таланти, на можещи изпълнители.

И все пак, “Grand Music Studio” стартира с цели шест попълнения – финалистите от конкурса “Пей с мен”. От екипа на музикалната компания обещават да дадат всичко от себе си и да развият както самата фирма, така и изпълнителите в нея. “Grand Music Studio” ще има за цел да развива изпълнителите и да бъде изцяло в техен плюс. Музикалната компания ще бъде с адрес и седалище в гр. Кнежа

Изпълнителите в “Grand Music Studio” са Браян, Зара, Силви, Алекс Асенова, Деми Демиров и Нур Джихан. В официалната Facebook страница на музикалната компания, можете да намерите страниците на изпълнителите и можете да ги харесате, защото предстоят много интересни неща от тях.

Можете да последвате “Grand Music Studio” в социалните мрежи:

Facebook: https://www.facebook.com/Grand-Music-Studio-603453663647706/

Instagram: Очаквайте скоро!

Website: Очаквайте скоро!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *