• чт. май 2nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

HBO с официален тийзър и първи снимки за втория сезон на оригиналния драматичен сериал „Домът на дракона“

ByПетър Ангелов

дек. 3, 2023

HBO пусна официалния тийзър за втория сезон на оригиналния си драматичен сериал „Домът на дракона“ по време на панела CCXP23 в Сао Пауло, Бразилия. Вторият сезон от осем епизода ще дебютира през лятото на 2024 г. встрийминг платформата HBO Max и по телевизионния канал HBO.

ТИЙЗЪР


Поредицата, базирана на „Огън и кръв“ на Джордж Р.Р. Мартин, чието действие се развива 200 години преди събитията в „Игра на тронове“, разказва историята на дома Таргариен.

Във втори сезон отново ще гледаме Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д’Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкел, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Сред допълнителните завръщащи се актьори са Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Новият актьорски състав за втори сезон включва Клинтън Либърти в ролята на Адам от Хъл, Джейми Кенна в ролята на сър Алфред Брум, Киран Бю в ролята на Хю, Том Бенет в ролята на Улф, Том Тейлър в ролята на лорд Креган Старк и Винсънт Реган в ролята на сър Рикард Торн. По-рано обявеният нов актьорски състав за втори сезон включва и Абубакар Салим като Алин от Хъл, Гейл Ранкин като Алис Ривърс, Фреди Фокс като сер Гуейн Хайтауър и Саймън Ръсел Бийл като сер Саймън Стронг.

Съавтор и изпълнителен продуцент е Джордж Р,Р. Мартин; съавтор и изпълнителен продуцент е и Райън Кондал. Изпълнителни продуценти са Сара Хес, Алън Тейлър, Мелиса Бърнстейн, Кевин де ла Ной, Лони Перистър, Винс Джерардис. Оригиналният сериал на HBO е базиран на книгата на Джордж Р.Р. Мартин „Огън и кръв“.

Всички епизоди от първи сезон на „Домът на дракона“, както и всички сезони на „Игра на тронове“ могат да се гледат по всяко време в стрийминг платформата www.hbomax.com

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *