• вт. апр. 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

“Imaš sve” изстреля Ариа на Балканите

ByПетър Ангелов

дек. 14, 2020

Актуалният сингъл на Ариа в колаборация със сръбската мегазвезда Menil Velioski, изглежда набира все по-голяма популярност и се радва на успех не само в България, а и зад граница.

Доказателство за това е интересът от няколко клуба както от Сърбия, така и от Северна Маледония. Определено дуетът “Imaš sve” се оценява много високо, а не е изключено да видим представяне на песента и в някоя сръбска телевизия.

Менил е наринач “Наследника на Шабан Шаулич” и е сред най-обичаните млади певци в Сърбия. Това е първият дует на Менил с български изпълнител. И е с най-красивата, най-гласовитата и енергична изпълнителка, а именно Ариа!

Мегазвездата ан фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета” Ариа, по всичко личи че работи усърдно над нови муикални проекти и определено ще ни радва много. Дали обаче ще се развива само в България, предстои да разберем! Ариа е изллючително амбициозна и не е изключено скоро да се превърне в балканска звезда, а не след дълго и в световна!

С всеки следващ проект, Ариа вдига нивото все повече и повече и така успя да се изстреля на върха в поп-фолка за кратко време.

Меломаните признават че им липсват срещите с невероятната и незаменима Ариа. Припомняме Ви, че Ариа е най-търсеният изпълнител за клубни изяви, а клубовете влизаха в успорвана битка, кой да покани пръв любимата звезда на България.

Ариа.. Каквото и да кажем за нея, ще бъде малко! Обичаме я! Нямаме турпение да отидем на нейно участие след като отпуснат мерките или ситуацията се нормализира.

Снимка: Кадър от YouTube видеото “Живее ми се”

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *