• чт. май 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Какво е хубаво да знаем за акумулаторните коли, джипове и мотори за деца

ByПетър Ангелов

апр. 29, 2024

Преди години детските акумулаторни коли можеха да се карат само в увеселителни паркове, но сега всяко дете може да притежава собствено превозно средство. Гамата от модели, които се различават по външен дизайн и технически характеристики, е просто огромна.

 

Видове акумулаторни превозни средства за деца

 

Преди да направите избор, трябва да разберете какъв вид превозно средство да закупите. Детските електрически автомобили, в зависимост от вида на тялото и външния дизайн, могат да бъдат разделени на няколко категории:

 

  1. Леки автомобили

 

Подходящ за шофиране при игри на открито но по равни асфалтови пътища, паркове и детски площадки. В повечето случай те са  едноместни и с не много големи размери и тегло.

 

2. Джипове, АТВ и Бъги.

     

    Отличен избор за шофиране извън пътя (пясък, трева и др.). Те са малко по обемни и с по-голямо тегло. Техните мотори са по мощни и често са снабдени с бързи и бавни скорости. Естествено, че може да се ползват и при паркове и детски площадки.

     

    3. Мотоциклети – Мотори

       

      В зависимост от възрастовата група те могат да бъдат с две или три колела. Изключително забавни, с по-ниско тегло и по-малки размери.

       

      Важна ли е възрастта на детето при подарък на акумулаторно превозно средство

       

      В зависимост от възрастовата категория могат да се разграничат няколко групи детски акумулаторни коли:

       

      От 1 до 3 години

       

      Имат компактни размери и ниска скорост на движение (до 5 км/ч). Обикновено е оборудван с дистанционно управление. Понякога има дръжка за родителите.

       

      От 3 до 5 години

       

      Скорост на движение – до 7-8 км/ч. Често оборудван със светлинни и звукови сигнали, отварящи се врати.

       

      От 5 до 12 години

       

      Те развиват скорост до 10-12 км/ч, понякога и повече. Те са копия на коли за възрастни или външността им е максимално близка до тях. Често има скоростна кутия и други звънци и свирки за възрастни.

       

      Акумулаторни коли по лиценз на Mercedes, BMW, Audi, Rover и други.

       

      Все по масово на пазара излизат акумулаторни коли и джипове на Mercedes, BMW, Audi, Rover и други световно известни марки автомобили. Те са изключителна атракция и за изработени буквално като истинските модели автомобили. Разбира се са съобразени с изискванията за качество и безопасност на  децата при игрите на открито, паркове и детски площадки.

       

      В Tedko.bg ще намерите богато  разнообразие от детски акумулаторни коли, джипове и мотори от Moni, Kikka boo Mercedes, BMW, Audi, Rover и други. Всички артикули покриват европейските стандарти за качество и безопасност на детските играчки.

       

       

      By Петър Ангелов

      За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *