• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

„Красиви лъжи“ – революция в музикалната история на България

ByПетър Ангелов

юли 26, 2020

Само ден след премиерата на един проект, за който ще се говори още много, стана ясно едно – Криско и Галена са били дългоочакваният тандем за меломаните.

Коментарите не закъсняха, а това което прави впечатление е че почти няма негативни.. Какво говори това? Че от много време, меломаните не делят музиката на жанрове и стилове, а на хубава и лоша. А определено проектът е на най-високо ниво. Това е най-добрият български проект до момента – не поп-фолк, не поп, не бг, а най-добрият като цяло!

Какво направиха Криско и Галена ли? Просто хит? Невероятно видео, което е като холивудска продукция ли? Не, Криско и Галена вдигнаха нивото изключително много и създадоха шедьовър, който ще остане в историята на българската музика.

Прави ли ви впечатление нещо? Дори хейтърите замълчаха, защото няма какво да кажат.. Дори те замълчаха. Няма как да кажат нищо лошо, всичко е изпипано до абсолютно съвършенство!

Всъщност, меломаните признават, ще това е хитът на лятото и една революция в музикалната история на България.

Поздравления на целият екип, работил по създаването на проекта! Екипът на Bgvipnews.eu, поздравява Криско и Галена също, за идеята и всичко! Определено се надяваме това да не бъде последната колаборация на двамата артисти. Самостоятелно са номер едно, а като комбинация.. Излишно е да казваме, фактите си говорят сами.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *