• пт. май 3rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Litohoro Olympus Resort със заявка да бъде тотален хит през лято 2023

ByПетър Ангелов

юни 19, 2023

Ако търсите перфектното място за почивка в Гърция, което съчетава природата и планината с необятното море и красиви плажове, то безспорно Litohoro Olympus Resort е вашето място.

Litohoro Olympus Resort може да се похвали със страхотен ресторант Elia Olympus Restaurant, в който храната на е много високо ниво и определено ще погали вашето небце. Без значение дали ще закусвате, обядвате или вечеряте, храненето в ресторанта определено ще се превърне в едно незабравимо изживяване.

Определено стаите в Litohoro Olympus Resort са достаръчно просторни, приветливи и в тях имс всичко, от което имате нужда. 32-инчовият телевизор е оборудван със сателитни канали, за да има съдуржание за всеки вкус. Модерното обзавеждане на стаите на хотела включва луксозно кресло и приветлив кът за сядане. А гледката от балкона също не е за изпускане, защото.тя или ще бъде към планината Олимп, или към морето.

Разбира се, не по-малко примамливи са и вилите в Litohoro Olympus Resort, които разполагат с частен басейн, камина и куп удобства, идеални за двойки, семейства или приятелски компании.

Aphrodite е името на СПА центъра в Litohoro Olympus Resort, който очарова всички посетители със своите 2 частни стаи за масаж, вътрешни огопляеми басейни разполагащи с хидромасажни дюзи, шезлонзи за отдих и фитнес.

Абсолютно сигурни сме в това, че Litohoro Olympus Resort ще бъде тотален хит сред туристите и тази година, защото се намира само на 3 километра от град Литохоро, а за любителите на планината, можем да кажем че на 2 километра е националният парк в планината Олимп.

Можете да следите всичко около Litohoro Olympus Resort тук:

Официален уебсайт – litohororesort.gr/

Facebook страница – https://www.facebook.com/olympuslitohororesort

Instagram профил – https://instagram.com/litohoroolympusresort

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *