• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Мария слага край на музикалната си кариера

ByПетър Ангелов

юли 30, 2020

Една от мега звездите на музикална компания „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“, направи изключително неочаквано включване в социалната мрежа Instagram.

Всъщност, певицата сподели на стори, че ще направи късно включване, защото имала да споделк нещо.. Е, за съжаление, Мария сподели с многобройните си почитатели една новина каквато те не са очаквали..

Новината е следната, Мария се оттегля от музикалната сцена. Хитовата изпълнителка сподели че от няколко години усеща че е дала най-доброто от себе си и иска да остане така. Мария допълва че прави това в една от най-хубавите си години и като песни, и като преживявания. Певицата благодари за подкрепата на всички почитатели, като не пропусна да благодари и на продуцентите си – Мария и Митко Димитрови, които са допринесли и са създали проектът „Мария“. Колкото и да се опитваше да бъде силна, Мария не издържа и се разплаках, просто емоциите взеха превес.. Коментарите на меломаните бяха изключително трогателни, те молеха любимката си да не взема това решение, но изглежда Мария е категорична.

Певицата също така се надява, творчеството ѝ да остане в сърцата на меломаните. А това ще се случи! Мария със сигурност ще бъде една от изпълнителките, които ще останат в музикалната история на България. Все пак, тя е една от емблемите и на фирма „Пайнер“, и на поп-фолка като цяло. Мария винаги е държала най-високо ниво на проектите си и определено това ще липсва на многобройните почитатели на изпълнителката и на поп-фолка като цяло.

А какви ще бъдат бъдещите творчески планове на Мария, предстои да разберем. Не се съмняваме обаче, че те ще бъдат много успешни.

Прилагаме тази музикална еволюция на Мария, която не е съвсем пълна, но има всички хитове на Мария от началото на кариерата ѝ, та почти до ден днешен. Мария, ще липсваш определено! Обичаме те!

https://youtu.be/0xys_zmJzHY

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *