Една от мега звездите на музикална компания „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“, направи изключително неочаквано включване в социалната мрежа Instagram.

Всъщност, певицата сподели на стори, че ще направи късно включване, защото имала да споделк нещо.. Е, за съжаление, Мария сподели с многобройните си почитатели една новина каквато те не са очаквали..

Новината е следната, Мария се оттегля от музикалната сцена. Хитовата изпълнителка сподели че от няколко години усеща че е дала най-доброто от себе си и иска да остане така. Мария допълва че прави това в една от най-хубавите си години и като песни, и като преживявания. Певицата благодари за подкрепата на всички почитатели, като не пропусна да благодари и на продуцентите си – Мария и Митко Димитрови, които са допринесли и са създали проектът „Мария“. Колкото и да се опитваше да бъде силна, Мария не издържа и се разплаках, просто емоциите взеха превес.. Коментарите на меломаните бяха изключително трогателни, те молеха любимката си да не взема това решение, но изглежда Мария е категорична.

Певицата също така се надява, творчеството ѝ да остане в сърцата на меломаните. А това ще се случи! Мария със сигурност ще бъде една от изпълнителките, които ще останат в музикалната история на България. Все пак, тя е една от емблемите и на фирма „Пайнер“, и на поп-фолка като цяло. Мария винаги е държала най-високо ниво на проектите си и определено това ще липсва на многобройните почитатели на изпълнителката и на поп-фолка като цяло.

А какви ще бъдат бъдещите творчески планове на Мария, предстои да разберем. Не се съмняваме обаче, че те ще бъдат много успешни.

Прилагаме тази музикална еволюция на Мария, която не е съвсем пълна, но има всички хитове на Мария от началото на кариерата ѝ, та почти до ден днешен. Мария, ще липсваш определено! Обичаме те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *